2777
2789
عنوان

همسرم خیلی گاو و نفهم شده واقعا

1086 بازدید | 63 پست

امروز صبح زود از قهر برگشتم خونه،تقریبا ۹ رسیدیم

و اینم بگم که پنج شنبه بدجور زد تو گوشم

بعد خب من بی دلیل حرفم نمیاد.تو سکوتم.ینی تقریبا یه ۱۲ ساعتیه لالم و تو اتاق نشستم و گوشی بازی میکنم و کتاب میخونم.ده بارم تو چت بهش گفتم نیاز به زمان دارم و انقد انگولک نکنه اعصاب منو.

بعد نمیفهمه واقعا.میگه چرا حرف نمیزنی.بابا نمیتونم حرف بزنم صدام درنمیاد.چی بگم مثلا؟

خدا از اول خلقت مردا رو بیشعور آفرید انگار.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

جدی میاد باهام دعوا میکنه بعد میگه چرا جواب نمیدی.

ماگمم زد شکست رفت.ماگ آدم برفیمو که کادوی دوستم بود🙂بازم واکنش ندادم.

خاک تو سرش من از ۸ دی امتحانام شروع میشه باید درس میخوندم نه که بشینم به گوشیم خیره شم.

میگه روانی شدی

بابا به خدا نمیتونم حرف بزنم جرم کردم؟‌؟

نمیتونمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما همونی بودی گ به همسرت پیشنهاد دادی و خیلی  رابطه عاشقانه داشتی 

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

شوهر منم همینطوره . درک ندارن انگار واقعا سخته

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

کوتاه نیا 

چرا سکوت کردی از ایجاد تنش دوباره و ریختن حرمت ها میترسی یا حتی رغبت حرف زدن باهاش نداری

بزار بفهمه خطای بزرگی انجام داده

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چرا نمیتونی حرف بزنی؟

شوهر به این گلی،عصبی،دست بزنی،شاهکاره،جون میده واسه حرف زدن

مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد😐🫤

طرف گند زده تو اعصابت،بعد یه جوری شاکیه چرا حرف نمیزنی انگار تو مقصری 

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
شما همونی بودی گ به همسرت پیشنهاد دادی و خیلی رابطه عاشقانه داشتی

آره تو ۱۹ سالگیم یه همچین 💩 بزرگی خوردم و ابراز علاقه کردم بهش ولی پیشنهاد ندادم

خودش گف بریم کافه

کوتاه نیا چرا سکوت کردی از ایجاد تنش دوباره و ریختن حرمت ها میترسی یا حتی رغبت حرف زدن باهاش نداریبز ...

نه فقط نمیتونم حرف بزنم حرفم نمیاد دست خودم نیس

آره تو ۱۹ سالگیم یه همچین 💩 بزرگی خوردم و ابراز علاقه کردم بهش ولی پیشنهاد ندادمخودش گف بریم کافه

چند سالتونه الان

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

چرا نمیتونی حرف بزنی؟شوهر به این گلی،عصبی،دست بزنی،شاهکاره،جون میده واسه حرف زدنمستمع صاحب سخن را بر ...

واقعا مردا خیلی جالبن یکارایی میکنن مرگت بیاد جلو چشت بعد میگن وا چرا حرف نمیزنی؟خب قربونت برم از ذوق زبونم بند اومده

بعد کافیه به خودشون بگی بالای چشمت ابرو تا یه هفته میرن تو قیافه