2777
2789
عنوان

اگه سوالی تو حیطه کنکور دارین در خدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 152 پست
تروخدا منو راهنمایی درست کن دعا میکنم من ترمیم معدل چجوری بزنم اگه لیسانس و آزاد بخونم یا پیام نور ف ...

میخوای امسال بری دانشگاه بدون کنکور ؟ فقط سوابق ترمیم کن صبر کن تا ثبت نام شروع بشه بعد شرکت کنه پیام نور و با سوابق میتونی شرکت کنی ب راحتی 

دانشجوی پزشکی 🩺

بله چرا نشه من فقط قلمچی حًوری رفتم بقیه رو تو خونه چاپ کردم زدم ولی تحلیل حتما و الا فایده نداره

ترازای قامچیت چطور بود

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنوز فعال نیست که ثبت نام ترمیم معدل

خوب کجا باید ثبت ترمیمی کنم یعنی برم مدرسه بعد ثبت نام میکننن بعد امتحان بدم چه درسایی چی بخونم از کجا بخونم کی برم 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
بله چرا نشه من فقط قلمچی حًوری رفتم بقیه رو تو خونه چاپ کردم زدم ولی تحلیل حتما و الا فایده نداره

مرسی عزیزم بابت راهنماییت ❤️زحمت کشیدی ببخشید خیلی سوال پرسیدم. 

اگه سوالی داشتم میتونم مزاحمتون بشم و بپرسم ازتون؟ 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
خوب کجا باید ثبت ترمیمی کنم یعنی برم مدرسه بعد ثبت نام میکننن بعد امتحان بدم چه درسایی چی بخونم از ک ...

والا من سال اولم بود ترمیم نکردم فکر میکنم سامانه سنجش باید برین

دانشجوی پزشکی 🩺

میخوای امسال بری دانشگاه بدون کنکور ؟ فقط سوابق ترمیم کن صبر کن تا ثبت نام شروع بشه بعد شرکت کنه پیا ...

یعنی چی سوابق و ترمیم کنم خوب من سال گذشته بدون کنکور زدم دولتی با سوابق قبول نکرد گفت معدل کمه

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
یعنی چی سوابق و ترمیم کنم خوب من سال گذشته بدون کنکور زدم دولتی با سوابق قبول نکرد گفت معدل کمه

خب دوباره امسال باید ترمیم کنید اگه فرصت ترمیمتون رو نسوزوندین 

دانشجوی پزشکی 🩺

قربونت. بله عزیزم بتونم درخدمتم

پس درخواست دوستی میدم بهتون🙏🏻

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂