2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 256341 بازدید | 1861 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂

😁😁😁

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
برق رفته بودپکیجا خاموش شده بود و خونه یخ شده بود...شوهرم شروع کرد به غر زدن که بخاری برقی بابات این ...

😂😂😂😂😂😂 عاشق اون سکوت طولانی و جواب کوبندت شدم یعنی

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

من ندادم آبجیم داد حسابه؟ 

😂اومد بشینه رو صندلی 

تاشو بود من کشیدمش صندلیه بسته شد افتاد زمین 

(بچس) گفت خوشت اومد منو کردی منکه خوشم اومد 

پاره شدیم از خنده هممون 

یروز رفته بودم شناسنامه المثنی بگیرم یهو هول شدم المثنی یادم نیومد 😁گفتم ببخشید😶‍🌫️ آقا شناسنامه ...

یاد نقی افتادم به المثنی میگفت اَلمُتَسنا🤣🤣🤣🤣🤣

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
اونم باید میگفت خواهش میکنم😂😂😂کجا بودی تو دخترررر😂💜💜💜💜💜راستی بتی صفحه های اول همین تاپیک رو ...

😂🤣بدبخت فقط خندید

ااخ😂💚عه واقعا دستت درد نکنه که گفتییی

نامزد بودم برادر شوهر بزرگم باشوخی گفت به تو چهگفتم به تو صد تا تربچه😐نمیدونستم معنیش چیه

وای خدا مگه اینم معنی بدی داره ؟😥

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

هیچ رفته بودم آزمایش

ازم پرسیدن کجا بودی میخواستم بگم رفتم خون دادم بجای خ گفتم ک😐

پیش بابابزرگم و عموم و بابام😵‍

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰