2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 24663 بازدید | 408 پست
از تصور این اتفاق هم برگام ریخت با ۳۰ سال سن استرس تورو کشیدم😂😂

حالا ببین من چی کشیدم ، مامانمم لجباز و به دنده مگه وا میداد حالا 😑 بخدا تا مدت ها جرعت سرویس رفتن نداشتم می‌گفت از تو حیاط نری بیرون پیش پسره 😑😵‍💫

ولی خدایش روز اول زیر بار نمیرفتم که گوشی ماله منه 😂چقدددد کتک خوردم هعی 🥲

گذشت ولی🥲

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ببین من چی کشیدم ، مامانمم لجباز و به دنده مگه وا میداد حالا 😑 بخدا تا مدت ها جرعت سرویس رفتن ...

واای😂😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
اخی🥲😂بازم به کارت ادامه دادی یا کات کردی؟

نه بابا دیگه گوشی نداشتم ولی بعد دو سال که رفتم دانشگاه دیدمش دوباره رابطه مون شروع شد اون موقع دیگه گوشی داشتم ولی شاید باورت نشه اینبارم مامانم مچمو گرفت 🤣🤣😵‍💫😵‍💫😑😑 چقد بد بود اون روزا

حالا ببین من چی کشیدم ، مامانمم لجباز و به دنده مگه وا میداد حالا 😑 بخدا تا مدت ها جرعت سرویس رفتن ...

خیلی ترسیدم برات واقعا این چه کار بود آخه

البته قبول داری الان میگی می ارزید؟ خوش گذشت😂

منم هرچی شیطنت کردم توی نوجوونی با اینکه بار ها با رزاری بزرگ تر ها کتک خوردم مثلا ولی میگم خوش می‌گذشت😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

نه بابا دیگه گوشی نداشتم ولی بعد دو سال که رفتم دانشگاه دیدمش دوباره رابطه مون شروع شد اون موقع دیگه ...

وای چجوری مچت رو گرفت🤣🤣🤣

مامانتو خیلییییی دوست دارم 

سرانجام پسره چی شد؟😂

یه روز رفته بودم مغازه لباس فروشی :

من:سلام آقا

مغازه دار: سلام خانم درخدمتم 😊

من: ببشخید 😶(دوباره تلاش کردم )

ببشخید 

نمیتونستم بگم ببخشید🥲

هی ب زبونم ببشخید می اومد😐😂

من:ببشخییییید

مغازه دار:🤣

از دوباره 

ببشخیییددددد (خدا شاهده انقد تلاش کردم یادم نمیومد تلفظش چی بود😶😂)

هیچی دیگ اخرم به روی خودم نیاوردم همونجور گفتم 

اقا ببشخید این مانتو فروشی هست؟😇

این دفعه دیگه فروشنده واقعا تو افق محو شد😂😂با جمله آخرم تیر خلاصی رو زدم😂😂😂