2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 265335 بازدید | 1888 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منی که همیشه میرم بیرون آراسته امیکبار تو کل عمرم با لباس خیلی معمولی رفتم قیافه ام خسته بود مث کف ...

ای جان🤣🤣منم این اتفاق برام افتاد ، سوپر مارکت زیر خونمونه ولی همیشه لباس شیک میپوشم عطر میزنم آرایش میکنم . یه بار تازه از خواب بیدار شده بودم موهامم شونه نزده بودم با شلوار گل گلی تیشرت لش رفتم در مغازه🤣🤣قیافه کراشم و دوستاش اینطوری بود😲😯😧😵‍💫😵🫣🤯😳

کلا جلو اون کراشم سوتی زیاد دادم یه بار هم با گوش رفتم تو تیر برق🤣

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

صاحبکارمون یه پسر ۳۰ ساله خیییلی خوشتیپ و خوشگل بود .خییییلیم اهل افه بود و اخلاقشم گند...خلاصه از راه که میومد همه جلو پاش وایمیستادن و سلام علیک  میکردن اونم فقط یه سر تکون میداد بعد یبار که اومد از جلوم رد شه من از بس سردم بود فک کردم مشتریه گفتم خوش اومدین.یهو دیدم داره چپ چپ نگام میکنه منم اومدم درستش کنم دوباره گفتم بفرمایین...انقد سردم بود نمیفهمیدم چی دارم میگم اونم گفت برو بابا و رد شد😭😂😂😂

شوهرم با یه شماره دیگه زنگ زد بهم صداش تغییر داد گفت از طرف ایرانسل ام ازم سوال می‌پرسید 

منم جواب میدادم آخر بار قطع کردیم رفتم با گوشی خودش زنگ زدم بهش گفتم ببخشید این شرکت ایرانسله؟؟ 

ترکید از خنده... 

💔🌙

وای بعدش چیشد😬😬

هیچی من نوشتم بودم عزیزم بعداظهر خوبه به نظرم بعداظهر بریم گفت جان  کجا بریم فهمیدم اشتباهی فرستادم گفتم عه وحید اشتباهی فرستادم گفتم بادوستم قرارداشتیم بریم بیرون واسه اون می فرستادم گفت آره منم پشت گوشام مخلملیه یکی دوساعت بعد دوباره پیام داد گفت عمه نمی خوایی برای خودت یکی وپیداکنی گفتم به وقتش پیدامی کنم گفت وقتش که شد حتما خبرم کن خخخخ فهمید الکی گفتم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

واااای😂😂🙈😬منم داییم که فوت شده بود یه بنده خدایی گفت خدا بیامرزدشون منم گفتم ممنون خدا شما رو هم ...

😂😂😂🤦‍♀️

منم کلا اینطوریم

تو سلام و احوال پرسیم زیاد سوتی میدم

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
با یه سیس خیلی لاکچری رفته بودم تو یه فروشگاه لباس چند تا دختر پسر اونجا بودن کار میکردن از در که ر ...

😂😂😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نهههه😔😂😂😂

خوشحالم😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

هیچی عزیزمم😂🤣 دختره هم ازدواج کرد

عهه😂😂

سیلااااامممم اررررهههه خلاصهههه داشتم میگفتممممم من تهران بودم تو خابگاه بعععدد یکی از دوستام اونجا ...

ای واااای بنده خدا😬😬