2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 265035 بازدید | 1888 پست
رفتم جلو در خونه همسایمون براشون نذری ببرمپسر همسایه که کراشم بود آیفون و برداشت ، خواستم بگم سلام ب ...

نیمد خواستگاری بیشعور؟ 

میگفتی بیا دم در تا شیربرنجت کنم 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یروز رفته بودم شناسنامه المثنی بگیرم یهو هول شدم المثنی یادم نیومد 😁گفتم ببخشید😶‍🌫️ آقا شناسنامه قرض الحسنه دارین🤣🤣🤣🤣🤣

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش حداقل اسم شهرمو میگفتم تازه فرض کن روستای بابام اینا بیش از سی ساله خالی از سکنه است اه نمی‌دونم ...

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
موقع گنکورم یبار یکی گفت چرا درس نمیخونی گفتم ببخشید و یخ لبخند زدم سرمو انداختم پایین😐💔

اسکل   

غشکردم از تصورت از مظلومیتت بخدا دارم خفه میشم ازخنده میترسم صدام دربیاد بیدار شن

[QUOTE=364587414]من رفتم پارچه ی جنس کشمیر بگیرم به فروشنده گفتم ببخشید پارچه کشکیر متری چند[/QU

وای خاک عالم منم بیار به مادرشوهرم گفتم این لباسی که خریدم تن کیرش عالیه میخواستم بگم تن خور بخدا نمی‌دونم چرا اینو گفتم تو رو خدا گزارش نزنید بخاطر حرف بدم

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
زودپز ترکیده بودکل اشپزخونه به فنا رفت من ترسیده بودم یه مدت نمیتونستم درست خرف بزنم هود و گاز شکسته ...

بخدا پوکیدم تو مسلمون نیستی

بعد از عقد یکبار خانواده نبودن و همسرم رو به صرف قرمه سبزی شام دعوت کردم..تصورم این بود یکساعته میپزه..جوری بود که هنوزم همسرم برای بچه هام تعریف میکنه و از خنده غش میره..🫠

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
من خیلیییی تو زندگیم سوتی دادمیه بار همینجوری دور هم داشتیم مافیا بازی می کردیم با جنعه که خیلییی رو ...

تفتو روت دامبیز   اخه