2777
2789

خیلی اسم فیلم رو شنیدم اگه حوصله داری خلاصه سریال رو بگو

🥀ندونسته دلمو به غریبه سپردم ، اون غریبه رو ساده شمردم ، گول چشم سیاهشو خوردم 💔🥀💔 رفت از این شهر ، که دلم رو به خون بکشونه ، جای دیگه آتیش بسوزونه😔🥀 به یاد تیرماه سال ۱۳۸۳🥀🥀💔💔دلم خونه اَز این تَقدیر شوم ، دنیا باهام بَد کَرده هَر بار ، غَمم یک بغضِ دامنگیرِ که ، زده فریادَمو صَد کَرده هَر بار ، به چی دلخوش کُنی وقتی که دَرد ، مِثل یه سایه هَر روز و هَر شَب هَمراهِتِه ، به کی دل خوش کُنی وقتی که دَردِ زخمِ رفیقا رو شونه هاته ، به عمق دَردِ مَن دِقَت کُنی تَنهاتَر اَز قَبل م ، عمیقاً دیگه کَسی دِلواپَسَم نیس ، سَفر دَردِ مَنِ دور اَز تو و تَنهایی مُطلق ، چرا بایَد بِرم کَمرَنگ شَم ، ای زندگی ، یَعنی بَسَ م نیست💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای آره منم خیلی‌ ناراحت شدم 

برای انیس هم خیلی‌ ناراحت شدم 

اما به نظرم سوجان یجوری بدبخت میشه با اون قربان تف تو گور شده که روزی هزار بار آرزو میکنه کاش جای ستاره بود 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

من چقد بغض کردم براش

چقد شبیه خیلیامون بود

مظلوم

عاشق

کسی ک هیچوقت عشقش دیده نشد

حتی روز عروسیش،با اینکه دیگه مهر سهرابو از دلش بیرون کرده بود باز با دیدنش دلش نیومد بهش بی احترامی بشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
وای آره منم خیلی‌ ناراحت شدم برای انیس هم خیلی‌ ناراحت شدم اما به نظرم سوجان یجوری بدبخت میشه با اون ...

منم بخدا اعصابم تلیت شده واسش😭

ارع همینطوره . فک کنم اون دختره سوسن ک خدمتکار خونه سرهنگه مخ قربانو میزنه 

وای آره منم خیلی‌ ناراحت شدم برای انیس هم خیلی‌ ناراحت شدم اما به نظرم سوجان یجوری بدبخت میشه با اون ...

چرا؟ من جسته گریخته دیدم ستاره چش شد؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
من چقد بغض کردم براشچقد شبیه خیلیامون بودمظلومعاشقکسی ک هیچوقت عشقش دیده نشدحتی روز عروسیش،با اینکه ...

اخخ بمیرم براش 

من داشتم زار زار گریه میکردم 

طفلک . مادر بمیره برات اخه 😭

سوجان و سهراب در اینده باهم ازدواج میکنن...مطمنم..

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔

روز عروسیش مرد

فکرکنم چندقسمت جلویید نه؟ من ازتماشا میبینم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
سوجان و سهراب در اینده باهم ازدواج میکنن...مطمنم..

منم احتمال میدم البته احتمال میدم شاید سهراب با انیس عروسی کنه 

اما هرچی هست سوجان اول از دست قربان یه دور بدبخت میشه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀