2777
2789
باردار نیستی ۹۹درصددیگ تکرار نکن حیف بکر بودنته دختر خوباون کثافت استفادشو برده و استرسشو انداخته ب ...

نکه اسی لذت نبرده

نمیدونم واقعا درک ندارین یا خودتو میزنید به اون راه

تو رابطه هردو نفر لذت میبرن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نکه اسی لذت نبردهنمیدونم واقعا درک ندارین یا خودتو میزنید به اون راهتو رابطه هردو نفر لذت میبرن

هر کسی ی دیدی داره

رابطه قبلو بعدش ذهن آروم میطلبه که با دوستت همچین چیزی بنظرم شدنی نیس

یدرصدم باردار بشی 

با توجه ب اینکه هیچ روشی صد در صدی نیست

از همسرت باردار بشی فرق نداره با زمانی ک بچه از دوس پسرت باشه؟

من وسواس فکری دارم واس همین وگرنه میدونم چیزی،نشده😭😭

درست میشه توکل به خدا ولی اون آدم بی خیال بشو اگر سن الان تو عقل الان خودم داشتم بیشتر درس می خوندم 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
هر کسی ی دیدی دارهرابطه قبلو بعدش ذهن آروم میطلبه که با دوستت همچین چیزی بنظرم شدنی نیسیدرصدم باردار ...

فرق نداره به شرطی که خانوادت مخل آسایشت نشن و سر این موضوع اذیتت نکن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

تو ی شهریم زیاد بزرگ نیس میترسم بب بی چک بخرم رومم نمیسه

مطمعن باش باردار نیستی به اون راحتی باردار نمیشی

ولی دیگه سمت اینکارا نرو ارزش خودتو بدون عزیزم به خانوادت فکرکن که چقدربهت اعتماد دارن به ارزش واعتبارخودت فکرکن بزار اینارو بایکی تجریه کنی ک بیاد خواستگاریت قدرتو بدونه فردا روز بارداربشی مطمعن باش هیچ‌ پسری گردن نمیگیره اونم استفادشو میکنه و میره پی کارش

تو ی شهریم زیاد بزرگ نیس میترسم بب بی چک بخرم رومم نمیسه

نمیتونی آنلاین سفارش بدی؟دیجی کالا هم داره بیبی چک نزدیک ترین و سریعترینشو انتخاب کن، یا برو دکتر بگو یه ازمایش خون برات بنویسه