2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت نگاه کن چون هنوز خیلی خیلی از فیلم مونده هنوز اتفاقی خاص نیفتاده

چه ساعتی و چه شبکه ای میذاره ِلطفا اگه میدونی تکرارش رو هم بگو چه ساعتی هست

🥀ندونسته دلمو به غریبه سپردم ، اون غریبه رو ساده شمردم ، گول چشم سیاهشو خوردم 💔🥀💔 رفت از این شهر ، که دلم رو به خون بکشونه ، جای دیگه آتیش بسوزونه😔🥀 به یاد تیرماه سال ۱۳۸۳🥀🥀💔💔دلم خونه اَز این تَقدیر شوم ، دنیا باهام بَد کَرده هَر بار ، غَمم یک بغضِ دامنگیرِ که ، زده فریادَمو صَد کَرده هَر بار ، به چی دلخوش کُنی وقتی که دَرد ، مِثل یه سایه هَر روز و هَر شَب هَمراهِتِه ، به کی دل خوش کُنی وقتی که دَردِ زخمِ رفیقا رو شونه هاته ، به عمق دَردِ مَن دِقَت کُنی تَنهاتَر اَز قَبل م ، عمیقاً دیگه کَسی دِلواپَسَم نیس ، سَفر دَردِ مَنِ دور اَز تو و تَنهایی مُطلق ، چرا بایَد بِرم کَمرَنگ شَم ، ای زندگی ، یَعنی بَسَ م نیست💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀

خودت نگاه کن چون هنوز خیلی خیلی از فیلم مونده هنوز اتفاقی خاص نیفتاده

ببخشید کامنت ها رو خوندم مطمئنی نگاه کنم متوجه میشم؟ 

🥀ندونسته دلمو به غریبه سپردم ، اون غریبه رو ساده شمردم ، گول چشم سیاهشو خوردم 💔🥀💔 رفت از این شهر ، که دلم رو به خون بکشونه ، جای دیگه آتیش بسوزونه😔🥀 به یاد تیرماه سال ۱۳۸۳🥀🥀💔💔دلم خونه اَز این تَقدیر شوم ، دنیا باهام بَد کَرده هَر بار ، غَمم یک بغضِ دامنگیرِ که ، زده فریادَمو صَد کَرده هَر بار ، به چی دلخوش کُنی وقتی که دَرد ، مِثل یه سایه هَر روز و هَر شَب هَمراهِتِه ، به کی دل خوش کُنی وقتی که دَردِ زخمِ رفیقا رو شونه هاته ، به عمق دَردِ مَن دِقَت کُنی تَنهاتَر اَز قَبل م ، عمیقاً دیگه کَسی دِلواپَسَم نیس ، سَفر دَردِ مَنِ دور اَز تو و تَنهایی مُطلق ، چرا بایَد بِرم کَمرَنگ شَم ، ای زندگی ، یَعنی بَسَ م نیست💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀