2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐من روز تولدم طلا گرفتم و امسال دومین سال ازدواج مون طلا گرفتم اونم زاییده بودم چیزی نخریده بود خود ...

برای منم مناسبتای دیگه گرفته ولی الان خیلی طلا بالا رفته، باید ۳ قلم کالای جهیزیه هم بخره، پول پیشم بابت خونه باید بده، دلم میسوزه

چیزی بهش نمیگم هر چی گرفت خوبه

برای منم مناسبتای دیگه گرفته ولی الان خیلی طلا بالا رفته، باید ۳ قلم کالای جهیزیه هم بخره، پول پیشم ...

ما درکل رسم هیچی نداریم نهایت تولد و زایمان کادو بدن رسم هم نیس شوهر من طلا این دوبار داده ک تولدم واقعا برا اون بود وگرنه بقیش ن و واقعا هم نداشت ک بده الان ک داشت طلا خرید ولی عیدی یا تولدم مقداری پول میده بهم درکل اگه درگیر اینا خودتو کنی زندگیت خراب میشه به عین دارم میبینم در ظاهر همه چیز به کام طرفه ولی اصلا ذهن روحش جسمش سیرنیس خوشحال نیس 

ما درکل رسم هیچی نداریم نهایت تولد و زایمان کادو بدن رسم هم نیس شوهر من طلا این دوبار داده ک تولدم و ...

دقیقا، از وقتی اومدم نی‌نی‌سایت اینطوری شدم وگرنه اینا چیزا برام مهم نبود زیاد، احساس میکنم یه سریا دروغم میگن کی به کیه، مگه میشه این همه آدم پولدار اینجا باشن، پس چطوری میگن اوضاع اقتصادی جامعه بده