2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐من روز تولدم طلا گرفتم و امسال دومین سال ازدواج مون طلا گرفتم اونم زاییده بودم چیزی نخریده بود خود ...

برای منم مناسبتای دیگه گرفته ولی الان خیلی طلا بالا رفته، باید ۳ قلم کالای جهیزیه هم بخره، پول پیشم بابت خونه باید بده، دلم میسوزه

چیزی بهش نمیگم هر چی گرفت خوبه

برای منم مناسبتای دیگه گرفته ولی الان خیلی طلا بالا رفته، باید ۳ قلم کالای جهیزیه هم بخره، پول پیشم ...

ما درکل رسم هیچی نداریم نهایت تولد و زایمان کادو بدن رسم هم نیس شوهر من طلا این دوبار داده ک تولدم واقعا برا اون بود وگرنه بقیش ن و واقعا هم نداشت ک بده الان ک داشت طلا خرید ولی عیدی یا تولدم مقداری پول میده بهم درکل اگه درگیر اینا خودتو کنی زندگیت خراب میشه به عین دارم میبینم در ظاهر همه چیز به کام طرفه ولی اصلا ذهن روحش جسمش سیرنیس خوشحال نیس 

ما درکل رسم هیچی نداریم نهایت تولد و زایمان کادو بدن رسم هم نیس شوهر من طلا این دوبار داده ک تولدم و ...

دقیقا، از وقتی اومدم نی‌نی‌سایت اینطوری شدم وگرنه اینا چیزا برام مهم نبود زیاد، احساس میکنم یه سریا دروغم میگن کی به کیه، مگه میشه این همه آدم پولدار اینجا باشن، پس چطوری میگن اوضاع اقتصادی جامعه بده

دقیقا، از وقتی اومدم نی‌نی‌سایت اینطوری شدم وگرنه اینا چیزا برام مهم نبود زیاد، احساس میکنم یه سریا ...

آره بابا من شوهرم سال اول زندگی روز زن به من با یک روز تاخیر دوتا شاخه گل هدیه داد سال بعدش دوتا شاخه گل از بلوار چید ازاون شاخه گل بلوار بیشتر خوشحال شدم چون شخصیت منو شناخته بود من دنبال مادیات ادا اصول نیستم طرفمم فهمیده اگه یجایی کم گذاشته یجاهایی هم خوب بوده اگه امروز نداشت فردا جبران کنه عالیه اگه الان برات کادو نخرید تبریک ک بگه یعنی یادشه ممکنه پول کادو اومده یجای دیگه خرج کرده تا اونجا باب میل تو باشه آدم باید قدر شناس باشه و مقایسه نکنه نامزد دوستم پنج برابر شاید ده برابر شوهرم حقوق میگیره چطوری بیام مقایسه کنم اونو نا عادلانه هست ولی وقتی در خور درآمد شوهر خودم هدایا نگاه میکنم واقعا شوهر من بیشتر به من رسیده این خوبه این همه حرف زدم چون دوست دارم دختران سر زمینم احساس خوشبختی کنن

آره بابا من شوهرم سال اول زندگی روز زن به من با یک روز تاخیر دوتا شاخه گل هدیه داد سال بعدش دوتا شاخ ...

دقیقا، حرفاتون کاملا درسته، حق با شماس، ممنونم🥹💖