2777
2789

شما به چه حقی میخوای اینکار کنی ؟ 

تو کار خدا دخالت کردن ❌❌❌❌ 

نعوذ بالله 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

*سقط مگه پرندس که بپره؟ چطور میشه یه آدم بالغ که از بارداری میدونه و باردار هست از سقط چیزی ندونه؟

بین رولباس بوده اونم یهوپیش اومد الان پریودم دیرشده منم بچم ۲۰سالمه ازدواجم نکردم نمیادم خولسنگاری 

شما به چه حقی میخوای اینکار کنی ؟ تو کار خدا دخالت کردن ❌❌❌❌ نعوذ بالله

بهتره شما هم تو کار بنده خدا دخالت نکنید. 

شاید شرایطش رو نداره؟ چند سال دیگه اون بچه اومد به این گفت تو چرا منو دنیا آوردی تو جوابشو میدی؟؟

.C'est la vie

بهتره شما هم تو کار بنده خدا دخالت نکنید. شاید شرایطش رو نداره؟ چند سال دیگه اون بچه اومد به این گفت ...

وقتی رابطه برقرار میکنی میدونی ممکنه این اتفاق بیوفته

و با وجود اطلاع کامل از این موضوع بازم حاضری سقط کنی

این یعنی بی شرافتی

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

*سقط مگه پرندس که بپره؟ چطور میشه یه آدم بالغ که از بارداری میدونه و باردار هست از سقط چیزی ندونه؟

واقعا چقدرتاپیکهای این شکلی زیاد شده حقشونه باردار باشن  وقتی میرن شلوارشون رو پیش پسر غریبه پایین میکشن تا درس عبرت برای بقیه شه 

واقعا چقدرتاپیکهای این شکلی زیاد شده حقشونه باردار باشن وقتی میرن شلوارشون رو پیش پسر غریبه پایین م ...

درست صحبت کن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بهتره شما هم تو کار بنده خدا دخالت نکنید. شاید شرایطش رو نداره؟ چند سال دیگه اون بچه اومد به این گفت ...

چطور شرایط رابطه با یه پسرغریبه رو داره بعدشرایط بچه نگه داشتن نداره