2777
2789
عنوان

بیاااااین شوهرم🖤😭

250 بازدید | 14 پست

سلام

دوستان من و همسرم عاشقانه همدیگرو دوست داشتیم و ازدواج کردیم مادر شوهرم راضی به ازدواج مون نبود خلاصه ی مدت باهم زندگی کردیم 

تا ی مدت میونه من و شوهرم شکر آب شد

ی مدت شوهرم رفت سمت خانوادش خیلی،باهام بد شد طوری ک هر چی خانوادش میگفتن میومد ب من و مادرم فوش میداد و هر شب ۴۰ دقیقه تصویری یا مادرش حرف می‌زد

شب آخری ک پیشم بود ۴۰ دقیقه تصویری با مادرش حرف زد بعد شام خوردیم‌چایی اوردم یهو دیدم رو هر برنامه گوشیش ی رمز گذاشته گفتم چرا این کارو کردی؟!گفتش مادرم گفته بزار ک پیام هامونو نخونه

منم بغض کردم گفتم باشه بعدا در موردش حرف می‌زنیم چایی مو برداشتم رفتم ی گوشه نشستم دیدم لیوان چایی و ریخت روم و قندون و زد،شکست یهو گفتش مادر جن 

دت بهت اینا رو یاد میده منم گفتم ج*ن* د*ه مادر توعه نه مادر من اومد کتکم زد بدجور و زنگ زد خواهرش،ک فردا طلاق شو میدم و این حرفا یهو خواهرش اومد زنگ همسایه رو زد اومد بالا ی سیلی بهم زد و داداش شو برداشت و رفت از آین قضیه ۵ ماه میگذره

۸ ما التماس شو کردم ک برگرد برنگشت طلاقمم داد😭🖤

تو این ۸ماه افسرده شدم قرص خوردم موهامو از ته ماشین کردم دلتنگشم همین

آه من نگيره آه بچم میگیره نه؟بچم ۲ سالشه پبش خودمه 

نمیگم اون مقصره کلا شاید ۵۰ من ۵۰ اون ولی نباید بخلطر خانوادش تنهام میذاشت نه؟

دعا کنید بمیرم چون دلتنگشم دیگ نمیتونم تحمل کنم

اون روز زنگ زدم دامادش 

دامادش حکم داداشش و داره 

زنگ زدم گفتش اگر فرزاد برگرده باید قید من و خواهرش و بزنه بلاکم کرد

بعضی،هاتون میگید سر همین موضوع طلاقت داد؟!!!!!

دوستان ما هر شب دعوا داشتیم ی،سر مادرش ی شب سر مادرم ی شب سر خواهرش ی شب سر خواهرم 

هرشب استوری هاشو چک میکنم دلتنگشم بخدا

استوری هاشو نگاه میکنم از وفتی ک رفته طلاقم داده یکسره با رفیق هاش بیرونه استوری نمیذاره خوشگذرونی

آخرین حرفش هم اینه ک من واسه آرامش بچم رفتم طلاقت دادم چون بچم آرامش نداشت با دعوا هامون

۱۱ماه شد ک ندارمش دارم دق میکنم هر شب با خانوادش استوری میذاره ک خوش میگذره بهش ولی من دق کزدم اینجا چیکار کنم؟

دوتامون مقصر بودیم کاش ناراحتش نمیکردم کاش هر چی میگفت میگفتم باشه دارم دق میکنممممممم

الهی بمیرم من ک باهاش دعوا نمیکردم کاش هر چی میگفت میگفتم چشم بحث نمیکردم باهاش

ما اطباع هستیم بخاطر اینکه مهریه و نفقه نده فرار کرد رفت افغانستان 

شنیدم نامزد کرده اونجااین پیامم داد بلاگم کرد

((با دعای تو خوشبخت نمیشم و نشدم که با نفرین تو بدبخت بشم ...

چیزی که تو بهم ندادی . من تو روح  یکی پیدا کردم که عاشقانه دوسم داره . و میتونه  یار  ابدیم باشه.

میتونه  روح جانمو به ارامش دعوت کنه  و این کارو کرده ماهرخم .))

چقد بدجنس 

راستی مگه اتباع پول نمیدن دخترو همون اول میخرن

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم

عزیزم چرا داری خودتو سرزنش میکنی؟ 

مقصر صفر تا صد ایشون بوده 

مشخصه دنبال بهونه بوده دیگه!! 

ولش کن چرا زندگیو به خودتو بچت سخت میگیری؟ 

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

بیخیال دختر به خودت بیا ، برو افسردگیت رو‌درمان کن خودتو بساز سخته زمان بره ولی ناممکن نیست عزیزم، به آینده امیدوار باش، بزار طوری بشه ک اون بخاطر از دست دادنت پشیمون بشه

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم

شما رو یادمه 

پس جدا شدین 😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ما این رسم و نداریم عزیزم

کدوم شهری عزیزم

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.