2777
2789

اومدم تو تاپیک یه نفر میگم کار مفتی به کارفرما ها ندین ، همینجوری حقوق قانون کار پایینه نزارید، ازتون کار مفتی بکشن و پول های کلانو بزنن جیب خودشون و با صدقه هاشون بشما حقوق بشدت پایین بدن،  بدون در نظرگرفتن زحمتِ کارگر

اومده نفرین میکنه ایشالا خودت لنگ پول بشی مفتی کار کنی!

اتفاقا من خودم چندساله لنگ پولم اما تن به کار مفتی که کارفرما به شعورم بخنده نمیدم

کارفرماها باید یادبگیرن حداقل طبق قانون مضحرف کار حقوق بدن

با تن دادن شما به این کارها با حقوق مثلا ماهی ۴ تومن هزاران جوون بدبخت و هزاران کارفرما طلب کار تر و پررو تر میشن

شمایی که نفرین میکنی یادبگیر الکی مردمو نفرین نکنی چون در صورت ناحق بودن برمیگرده به خودت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرفت کاملا منطقی بوده اونم که نفرین کرده کار اشتباهی کردهولی بعضیا چاره ای ندارن

آخه درسته اینقدر قلبش سیاه باشه که حرف حق براش سنگین بیاد و هزار جور توهین کنه

بمن میگه شما پولدارا فلان و...

آخه درسته اینقدر قلبش سیاه باشه که حرف حق براش سنگین بیاد و هزار جور توهین کنهبمن میگه شما پولدارا ف ...

تا دلت بخواد داریم همچین آدمایی 

ولش خواهر به جهنم 

احتمالا خیلی از دید منفی بهش فکر کرده که اینجوری جوابتو داده