من یه دختر 20 سالهام که گاهی به این فکر میکنم اگه میتونستم برگردم به چند سال قبل، شاید تصمیمهامو یه جور دیگه میگرفتم. مثلاً بیشتر درس میخوندم، بیشتر خوش میگذروندم یا اصلاً آدمهای خاصی رو از زندگیم بیرون میکردم! شما چی؟ اگه الان بهتون بگن یه فرصت دارید که به 16 سالگی برگردید، بزرگترین تغییری که تو زندگیتون میدید چیه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همه میگن پشیمون میشی از حرفت ولی من حتی دوست ندارم به کودکیم برگردم
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
ارتودوکس☦💒💞 سینگل و متعهد 💍 متعهد به اهدافم🤍 متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸 بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤 ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐ 💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞 🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍