2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هققققمن کتابخونه تعطیله فقط اونجا میتونم بخونم😢😢😢😢

تو‌کجایی

منم تو کتابخونه تو خونه قشنگ خیلی کم میخونم 😭😂انگار ساعت مطالعم تقسیم میشه حتی جدیدن میرم کتابخونه فیلمای درسای تخصصی رو میبینم 

راسی رشتت چیه؟

غرب تهراندقیقا من امروز کلا ۱ساعت خوندم😭😭😭پشت کنکوری تجربی

منمم😂😭حداقل اونجا هم نشستم نمیتونم بخوابم  بقیه ام میخونن فقط انگیزه میگیرم

برای فیزیک شیمی  ریاضی چه دبیریایی میبینی؟

منمم😂😭حداقل اونجا هم نشستم نمیتونم بخوابم بقیه ام میخونن فقط انگیزه میگیرمبرای فیزیک شیمی ریاضی ...

واییی گفتی خوااااب

من اونجا مث خر میخونم خونه تر میزنم🙂😢💔

خودم میخونم از درسنامه اون فصل هایی ک با درسنامه متوجه نشمو فیلم میبینم

فیزیک یحیوی

ریاضیم کرمی

شیمی فیلم نمیبینم

واییی گفتی خواااابمن اونجا مث خر میخونم خونه تر میزنم🙂😢💔خودم میخونم از درسنامه اون فصل هایی ک با ...

منم😭😂 من خونه هم صبح میخوابم هم عصر هم شب زود میخوابم بازم خستمه‌

و هیچی ام نمیتونم بخونم

عه چقدر خوب بعد فیلم تدریسشونو از کجا میبینی؟

منم😭😂 من خونه هم صبح میخوابم هم عصر هم شب زود میخوابم بازم خستمه‌و هیچی ام نمیتونم بخونمعه چقدر خو ...

تو تلگرام

کارم درست نیس باید اشتراک شو بخرم ولی خب کلا ب خاطر ی فصل نمیشه

جام ته جهنمه😂💔

منم😭😂 من خونه هم صبح میخوابم هم عصر هم شب زود میخوابم بازم خستمه‌و هیچی ام نمیتونم بخونمعه چقدر خو ...

ببین اصن پشت کنکوری بودن سخته درس خوندن تنهایی شم سختتر

هیچکی درک مون نمیکنه 

ما ی واحد جدا داریم هی میگن خاک توسرت بشین خونه بخون ولی واقعااااا نمیشهههههه