2777
2789

پدر شوهرم میگه من بهتون پول میدم قرضی که بعد پس بدیم بهش(نصف مبلغ خونه رو میخواد بده بقیه پول رو خودمون باید بذاریم)، که خونه ویلایی بگیرین چون الان آپارتمان داده نشستیم ،میخواد آپارتمان رو بده دخترش و دامادش بشینن،بنظرتون این الان خوبه ما این کارو کنیم ؟

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه آدم‌خوبیه 

هم به فکر شماست هم دخترش 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اره خوبه

من پس اندازم فقط طلاست که شوهرم گرفته همه رو باید بفروشم که بگیرم بنظرت ضرر نمیکنم؟

دیکه از این بهترچی. میخوای

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
اجاره ازتون نگرفته؟خب با پول خودت اپارتمان بگیرین

اجازه چی ؟اپارتمان میتونم با پول خودمون بگیریم 

من پس اندازم فقط طلاست که شوهرم گرفته همه رو باید بفروشم که بگیرم بنظرت ضرر نمیکنم؟

نه چراضرر درعوض صاحب خونه خودتون میشین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه چراضرر درعوض صاحب خونه خودتون میشین

بله درسته ولی دل کندن از اینجا هم سخته ی ذره برام 🥲خاطرات خوبی داریم اینجا

ضرر چی؟داری صاحبخونه‌میشی 

خوب اکثرا موقع خونه خریدن طلارو‌میدن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ضرر چی؟داری صاحبخونه‌میشی خوب اکثرا موقع خونه خریدن طلارو‌میدن

بله درسته بنظرت نگم شوهرم نصف خونه رو بنامم کنه؟

بله درسته ولی دل کندن از اینجا هم سخته ی ذره برام 🥲خاطرات خوبی داریم اینجا

اما خونه خودت نیست.عوضش صاحب خونه ای میشین به نام خودتون ای کاش پدرشوهرمنم مثل شمابود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بله درسته بنظرت نگم شوهرم نصف خونه رو بنامم کنه؟

خوب اگه بکنه که عالیه چون طلاهاتو میدی 

ولی از همین اول با لحن درست بیان‌کن که به لج و لجبازی نکشه