2777
2789

دارید ظرف میشورید 

دارید بچتونو میخوابونید 

دارید هر کاری انجام میدید زیر لب سوره حمد رو زمزمه کنید و هدیه کنید به مادری که باوفاترین، باغیرترین و با معرفت ترین مرد دنیارو تربیت کرد ❤💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازشون حاجت گرفتم واسطه شده بودن پیش خدا😭😭

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ

🌼“اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج”🌼

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
فدای بزرگیش بشم دیشب حاجتمو ازشون خاستم امروز خداروشکر حاجتمو دادن🙏😍انشاالله همه حاجت روا بشن

الهی هزاران مرتبه شکر

خوشا به سعادتتون 

برای منم دعا کنید لطفا 🙏

فدای بزرگیش بشم دیشب حاجتمو ازشون خاستم امروز خداروشکر حاجتمو دادن🙏😍انشاالله همه حاجت روا بشن

خداروشکر😭😍

چی نذر کرده بودی 

دیشب چی گفتین بهشون که حاجتت رو امروز داد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خداروشکر😭😍چی نذر کرده بودی دیشب چی گفتین بهشون که حاجتت رو امروز داد

عزیزم من یه دو دورتسبح  صلوات ،یک دور سوره توحید و دعای اویس قرنی خوندم تقدیم کردم بهشون،و گفتم از ته دلم بر خدا توکل میکنم و برشما حضرت ام البنین توسل میکنم قسمتون میدم به حق حضرت عباس به حق هر۴تا پسرشیر مردتون حاجتم رو از خدا بخایین دست رد به سینم نزنین

عزیزم من یه دو دورتسبح صلوات ،یک دور سوره توحید و دعای اویس قرنی خوندم تقدیم کردم بهشون،و گفتم از ت ...

میشه بگید حاجتت چی بود البته اگه دوس داری

من حاجتم ازدواجه 

قبلا هم ازشون حاجت گرفتم 

چند شب پیش بازم نذر کردم ولی هنوز حاجت نگرفتم البته توکل به خدا