یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خداروشکر😭😍چی نذر کرده بودی دیشب چی گفتین بهشون که حاجتت رو امروز داد
عزیزم من یه دو دورتسبح صلوات ،یک دور سوره توحید و دعای اویس قرنی خوندم تقدیم کردم بهشون،و گفتم از ته دلم بر خدا توکل میکنم و برشما حضرت ام البنین توسل میکنم قسمتون میدم به حق حضرت عباس به حق هر۴تا پسرشیر مردتون حاجتم رو از خدا بخایین دست رد به سینم نزنین
عزیزم من یه دو دورتسبح صلوات ،یک دور سوره توحید و دعای اویس قرنی خوندم تقدیم کردم بهشون،و گفتم از ت ...
میشه بگید حاجتت چی بود البته اگه دوس داری
من حاجتم ازدواجه
قبلا هم ازشون حاجت گرفتم
چند شب پیش بازم نذر کردم ولی هنوز حاجت نگرفتم البته توکل به خدا