2777
2789
عنوان

خانوما یلحظع بیایید بنظرتون شوهرم راست میگه یا دروغ ⁉️😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4331 بازدید | 186 پست

چ مسخره طرف با زن داییش ریخته رو هم 

بعد تو نگرانی خودشو بکشه؟

چ ساده ای ب جهنم بزار خودشو بکشه 

بعدشم چنین چیزی امکان ندارع گیرت اورده مسخرت میکنه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا دارم میمیرم از استرس خودشو نکشه 😭😭😭یعنی انقدر زود اس ام اس هارو میخونن تو گوشی ؟

دروغ میگه پیامکازن وشوهری روکه نمیخونن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بچه ها من برم زنگ بزنم مامانم ببینم کجاست دارم میمیرم

تو هرچی سرت بیاد حقته خیانت کرده الانم چون نازتو کشیده اخراج شده ازت طلب کاره توام نگرانی که نکنه شوشو جانت اخراج شده باشه زندگیت بهم بریزه تو دیگ کیی هستی

نکنه واقعاً انداختنش بیرون برداره خودشو بکشه

ب جهنم ک خودشو بکشه تو چرا انقد ذلیل شوهرتی ،این همه ظلم در حقت کرده ،زنا کرده میفهمی؟؟؟بعد نگران خودکشی اونی ،بکشه ی هرزه کمتر

"برای هم خوب بخواهیم...  
از کجا میدونی دروغ میگه؟نکنه دروغ نباشه بردارع خودشو بکشه

معلوم می شع دیگه 

بعدم انقد بی کار نیستن بشینن تک تک پیاما رو بخونن ک 

چند وقت صبر کن هم می بینی سر کارش مونده هم نمرده 

وای بچه ها وایستم مامانم بیاد بهش زنگ بزنه ببینه کجاست میترسم خودشو بکشه

نترس بابا 

همچین آدمی که ترس از بی آبرویی داشته باشه هیچموقع وارد رابطه با زندایی نمیشه 

فقط خواسته بهت عذاب وجدان بده خودت برگردی 

مثل ازنکه کارشم خوب بلد بوده چون تو رو خیلی ترسونده 

بعدشم اون غلط کرده تو چرا باید بی آررو شی؟

واقعا متعجبم ازت ک انقدر خودتو خار کردی و میکنی چطور ابروشو نبردی چطور عارت نمیشه جوابشو بدی،تو ک توانایی انجام هیچکاری رو نداری و انقد خودتو خارو خفیف شوهرت کردی تاپیک نزن اعصاب مارو هم قهوه ای نکن 

"برای هم خوب بخواهیم...  
به کسی نگفتم بهش اس ام اس دادم میگه پیامامو از سرکارش خوندن انداختن بیرون مگه انقدر حساسن ؟

شوهرت نظامیه یا اداره خاصی که باشه همچین چیزی نداریم ازکجا دسترسی ندارن

بشین بابا سر جات  مثل سگ دروغ می گه اذم زناکار بی شرف عین سگ از مرگ می ترسه

اره خودشو کشت😐 

خجالت بکش ذیگه این همه دارن می گن دروغ می گه فیلمشه باز خودتو زدی کوچه علی چپ

شایدم تاپیک سرکاری