2777
2789

من بچه ده ماهه دارم مرتب هم شیر میخوره و این نیست که بگم شیر تو سینم جمع شده . ولی یکی از سینه هام یه چیز سفت توشه انگار و اینکه درد میکنه وقتی که بچه ازون سینه میخوره .میتونه مال چی باشه نگرانم😭😭😭کسی اینطور شده؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ممکنه غده شیری باشه متورم و دردناک شده،یا اینکه نزدیک دوره ماهانت نیست؟

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

از هر دوسینه تغذیه میکنه یا یکی؟؟؟

دست میذاری درد میگیره یا وقتی شیر میخوره؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
نمیدونم چجوری بدونم؟؟

باید بری سونو اینا بشی دیگه

منم شیر میدم، از سمت چپ ولی شیر نمیخوره، شیرش خیلی کم شده، یه مدت بشدت درد میکرد، گفتن بخاطر اینه ک شیر نمیخوره از اون... ولی من ترسیدم رفتم سونو اینا، چیزی نبود خداروشکر

اما تو میگی یه چیز گرد میاد زیر دستت، پشت گوش ننداز حتما برو دکتر

عزیزم شیر جمع شده داخلش یا ممکنه عفونت کرده باشه من دو بار این جوری شدم به بچت شیر از اون سینه نده ا ...

چجوری بدونم عفونته. اتفاقا بچمم سذماخورده ممکنه ازون باشه؟؟

اره از هردوسینه میدم مرتب. دست میزنم درده .شیر هم میخوره درده

نمیدونم والا 

یهو یه چیزی میگم الکی استرس وارد میکنم بهت 

باید بری دکتر چکاپ بشی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-