2777
2789
عنوان

شوهرم جدی نمیگیرتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 118 پست
بگو راحت باش

بیشتر فکر کن 

منم شرایط شما رو داشتم خونه مادرم داد با جهیزیه 

همسرم یه آدم زبون باز که فقط قول میده و میزنه زیرش 

عروسی قرار بود نگیریم کرونا هم بود

روز به روز پرروتر شد

الانم با یه طفل معصوم اسیرم 

از خونه ی مادرمم نمیره راحت بشیم از دستش 

به پدرت بگو جدی باهاش حرف بزن

شبا هم نرو یا کمترش کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل نامزدی اینو نمیدونستی؟خواهرش چند سالشه؟

میدونستم ولی قرارمون این بود که خواهرش بره خونه ی خودش و تو اپارتمانش تنها زندگی کنه الان همسر من قبول نمیکنه بیاد و من خسته شدم 

اسی الان من چه جوری بگم ناراحت نشی؟؟

یعنی چی که هم خونه دادین وهم جهیزیه؟؟

مگه چیت کم بودآخه؟؟

من نمیگم جداشویاطلاق بگیرخدایی نکردخ نه ولی یه فکراساسی بکن

بخدامن دختریک کارگرم وخودم روبشدت دست بالامیگیرم وکارروجوهریک مردمیدونم واینکه طرف بتونه نمیگم حداکثرنه حداقل هاروفراهم کنه ویه جربزه ای ازخودش نشون بده

تحصیلات آنچنانی هم ندارم

امیدوارم ناراحت نشی

مشکلی چیزی داشتی که بابات آنقدر به دامادش رسیده؟

عزیزم اون باید منت تورو بکشه واسه اینکه باهم باشید له له بزنه

والا انگار شما بیشتر علاقه دارید تا ایشون 

وقتی هرشب کنار همید خب میگه زنمو که دارم خرجشم که پدر زنم میده خواهرمم تنها نیست 

چی از این بهتر؟

باز بیاید بگید نهههه چه اشکالی داره تو عقد باهم بخوابن ، زن و شوهرن دیگه 

بیشتر فکر کن منم شرایط شما رو داشتم خونه مادرم داد با جهیزیه همسرم یه آدم زبون باز که فقط قول میده و ...

خودم که از شب یلدا دیگه نمیخوام برم خونشون برای خواب ، ولی خب نمیخوام دعوا شه میخوام تو صلح بریم خونمون ولی همسرم نمیاد من ۴۰ سالمه و ۹ ماه ازدواج کردم 

یکم جدی تر بهش فکر کن، بعدشم پدرت زیادی خدمات داده خونه دیگه جرا اخه؟! خونه بده دختر بده جهیزیه بده ببخشید لنگ شوهر واسه دخترشه؟!

جدا از اینا شما مسئول خواهرش نیستید اگه نمیتونه دل بکنه یا نیازه هرشب بره اونجا که تنها نباشه چرا ازدواج کرده؟ شما چرا قبول کردید

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
میدونستم ولی قرارمون این بود که خواهرش بره خونه ی خودش و تو اپارتمانش تنها زندگی کنه الان همسر من قب ...

چون هرشب پیششی معلومه که نمیخاد مستقل شه چون اینجوری همچی براش فراهمه تازه خرجشم کمتره دقدغش کمتره مگه اسکله بیاد تو زندگی مشترک؟

اسی الان من چه جوری بگم ناراحت نشی؟؟یعنی چی که هم خونه دادین وهم جهیزیه؟؟مگه چیت کم بودآخه؟؟من نمیگم ...

گیره آدمای مذهبی نمای زبون باز افتادی تا حالا ؟؟؟

که عروسی نداریم چون آهنگ حرامه

کارت حقوقم کامل در اختیار همسرم میزارم

مادرم مریضه خواهرم تنهاس 

درآمدم کمه و ...

شما بزرگی میکنید خدا از بزرگی کمکتون نکنه 

و ....

آدمایی که فقط زبون بازن همین 

با وعده و وعید دختر مردمو بدبخت میکنن

اسی الان من چه جوری بگم ناراحت نشی؟؟یعنی چی که هم خونه دادین وهم جهیزیه؟؟مگه چیت کم بودآخه؟؟من نمیگم ...

من ۴۰ ساله بودم ازدواج کردم مشکل خاصی هم نه نداشتم همسرم هم پسر خوبیه 

ولی خدایی اصلا خاستکار نداشتم یعنی تو شهرمون همه فکر میکردن من کسی و قبول نمیکنم نمیومدن خاستگاریم ،از شب یلدا من دیگه نمیرم خونشون

😁😁اخه شرایط من خوب بود تنها زندگی میکردم خونم لوکس تره واسه همین گفتم بیاییم اینجا . حالا موندم چه ...

خب شرایطتت خوب بود ازدواجت براچی بود 

ببخشید رک حرف میزنم حسودی هم نمیکنم خودم متاهلم 

مرد ذاتش اینه که زن باید اویزونش باشه زن یکم باید ضعیف نشون داده بشه 

شما همه چیو ریختین زیر دست و پاش قدرت مردونشو بردین زیر سوال 

پس قطعا جدیت نمگیره بی مسئولیته مثل یه بچه لج باز میشه 

شما اگه خودت کاملی باید باسیاستت اونا ببریش بالاتر و خودت پایینتر قرار بگیری تااونم تو جایگاه مردونه خودش قرار بگیره

خواهرش بهونست عزت نفسشو از بین بردی 

یکی میگف افتخار یه مرد اینه که زن بهش بگه یه دله روغن 

۳کیلویی بگیر بیار اون ۵ کیلویی بگیره 

یکم بکش عقب

یکم جدی تر بهش فکر کن، بعدشم پدرت زیادی خدمات داده خونه دیگه جرا اخه؟! خونه بده دختر بده جهیزیه بده ...

من قبول نکردم قرارمون این نبود قرار بود خواهرش بره خونه ی خودش ولی به روی خودش نمیارع منم خسته شدم از این اوضاع