2777
2789
عنوان

خانوما یلحظع بیایید بنظرتون شوهرم راست میگه یا دروغ ⁉️😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4442 بازدید | 189 پست
چطور خیانت می‌کرد، خطش کنترل نبود پیام‌ها را نمیدیدن؟؟ اگه شغلش اينطوريه که همه ی خطهاش و پیامرسانها ...

با اون خطش خیانت نمی‌کرد با گوشیش که سرکار نمیره خیانت کرد من میترسم اخراج بشه بعد این بردارع خودشو بکشه 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ مسخره طرف با زن داییش ریخته رو هم بعد تو نگرانی خودشو بکشه؟چ ساده ای ب جهنم بزار خودشو بکشه بعدشم ...

بنظرتون اصلأ اخراج نکردنش دروغ میگه ؟

خیلیی میترسم ازش نفرت دارم اما باز میترسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با اون خطش خیانت نمی‌کرد با گوشیش که سرکار نمیره خیانت کرد من میترسم اخراج بشه بعد این بردارع خودشو ...

نترس بشین سر جات، الان داره هر هر بهت میخنده

اون خط که باهاش خیانت می‌کرد به نام کی بوده؟؟ 

با اون خطش خیانت نمی‌کرد با گوشیش که سرکار نمیره خیانت کرد من میترسم اخراج بشه بعد این بردارع خودشو ...

در ضمن نگفته خودمو میکشم اون اگه ابرو سرش میشد همچین غلطی نمی‌کرد گفته اخراجم کردن دیگه برنگرد

نترس بشین سر جات، الان داره هر هر بهت میخندهاون خط که باهاش خیانت می‌کرد به نام کی بوده؟؟

اصلأ به نام این نبود به نام داداشش بود اون گوشیش که من چند بار پیام دادم سیمکارتش به نام مامانش بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان یک ساعته دارم از اولین تاپیکاتو میخونم تا اینجا

واقعا خدا دوستت داره که این بهانه توجیه پذیر رو داری که هر چی زودتر ازش جدا شی

واقعا خیلی بچه ای و کودکانه فکر میکنی

اولین باره انقدرررر دلم برا یه دختر میسوزه

خواهشا خواهشا خودتو نجات بده از این جهنم

و بجز خودت دلت برا هیچکش نسوزه خواهشاااااااا

از زخم زبان هیچکس نترس هیچکس

از خدا کمک بخواه

ازش هدایت بخواه

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
الان یک ساعته دارم از اولین تاپیکاتو میخونم تا اینجاواقعا خدا دوستت داره که این بهانه توجیه پذیر رو ...

خودش دوس داره تو این جهنم دستو پا بزنه این تاپیکو از لول بخونی متوجه میشی ک چرا

"برای هم خوب بخواهیم...  
بشین بابا سر جات مثل سگ دروغ می گه اذم زناکار بی شرف عین سگ از مرگ می ترسه اره خودشو کشت😐 خجالت بک ...

بخدا قسم میخورم سرکاری نیست

شما میگن دروغ میگه غیر ممکنه اخراج بشه ؟😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان یک ساعته دارم از اولین تاپیکاتو میخونم تا اینجاواقعا خدا دوستت داره که این بهانه توجیه پذیر رو ...

من فقط از همین میترسم که پیامارو خونده باشن اخراج شده باشه واقعاً بردارع خودشو بکشه 😭😭😭

به نظرت دروغ میگه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا قسم میخورم سرکاری نیستشما میگن دروغ میگه غیر ممکنه اخراج بشه ؟😭

اخراج شه ب تو چ اخه😐😐چرا نمیفهمی زندگیت ایندت بچت رفتن هوا بعد نگران اخراج اونی؟؟خدایی چی زدی؟

"برای هم خوب بخواهیم...  
تو چقدر حرص در آری 😡😡غرورتو له کرده تو به فکر جونشی

اون بردارع خودشو بکشه من با بچه تو شکمم ابروم می‌ره تو این جای کوچیک 😭😭😭😭

بنظرت راست میگه؟ اخراج شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40