2777
2789
عنوان

شوهرم جدی نمیگیرتم

1434 بازدید | 118 پست

۹ ماه نامزدیم خونه پدرم داده جهیزیه آماده ست همه چیز شیک و مرتب میگم پول نداری شب یلدا بریم خونه ی خودمون

جدی نمیگیره منو  و انتظار داره حالا حالاها نامزد بمونیم از خونشون و خواهر مجردش دل نمیکنه موندم چه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه والا آش و با جاش برده ناز هم میکنه!

دقیقااا خسته شدم از نامزدی دلم زندکی متاهلی میخواد نمیدونم چه کنم ، میگم یلدا بعد جشن بگم خونه ی خودمون باید بمونیم و دیگه نرم خونشون اخه هر شب میریم اون ور میخوابیم ( پدر مادر نداره خواهرش مجرده و تنهاست) 

خب عزیزم خونه بهش دادین جهیزیه هم کامل ببخشید  کونش گشاد شده انتظار داره کولش کنید بزاریدش تو خونه 

همه چیز عروسی و... هم با شما 

تا اینجا اشتباه اومدی بسه 

یک مرد همیشه باید بدهکار باشه همیشه باید سختی بکشه وگرنه تنبل و بی مسئولیت و هیز و .... میشه

ینی چه از خواهرش دل نمیکنهمگه بعد عروسی قراره همو نبینن

نه اخه الان ما هر شب باید بیاییم پیش خواهرش بخوابیم که تنهاست ولی خب به من ربطی نداره باید بقیه هم تو اینکار کمک کنن 

اشتباهت همینه که میری پیشش میخوابی دیگه انگیزه ای برا سر خونه زندگی رفتن نداره

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
خب عزیزم خونه بهش دادین جهیزیه هم کامل ببخشید کونش گشاد شده انتظار داره کولش کنید بزاریدش تو خونه ه ...

😁😁اخه شرایط من خوب بود تنها زندگی میکردم خونم لوکس تره واسه همین گفتم بیاییم اینجا . حالا موندم چه کنم برای اینکه قبول کنه بریم خونه ی خودمون و از علافی دربیاییم