2777
2789
عنوان

خانوما یلحظع بیایید بنظرتون شوهرم راست میگه یا دروغ ⁉️😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5445 بازدید | 195 پست
خوب چیکار کنم 😭 ؟الان براش پیام دادم شما میخوایین منو روانی جلوه بدین هرچی بلا اومد سرت حقت بود حال ...

پیام ندههههه پیام چی میدی دیگه ی کلام بگو مرتیکه زنازاده ن خودت ن ابروت ن کارت ن خانوادت ن بچت ب پشممم دیگه نیست  بشین ببین چجوری ابروتو پیش دوستا و فامیلت ک هیچ تو کل شهر میبرم.

ب خانوادت بگو ب خانوادش بگو اسکرینارو نشون بده

واقعا با چ دلی میخای با این ادامه بدی ؟

هر جمعی پا بزاری باید شک کنی ک نکنه با فلانی خابیده؟ نکنه مال فلانی و دیده نکنه میخاد با فلانی بریزه رو هم؟ این حرومی دیگه انقد مار خورده افعی شده اینا فیلمشه خر نشووووو

تو ابروت نمیره ب تو هیچی نمیشه بخدا

نمیدونم خودمم 😭😭😭بقران مثل جنازه هام نمیدونم چیکار کنم

عزیزم میدونم سخته ولی خواهش میکنم اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن وگرنه این بنده خدا‌ها تا فردا صبحم بخوان بهتون راه‌حل بدن شما وقتی خودتم نمیدونی از زندگیت چی میخوای همش الکیه 

ما هم که فقط باید حرص بخوریم از دستتون، ببخشیدا عصبانیتم فقط بخاطر خودتونه امیدوارم به دل نگیرید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوام با اکانت دیگه به داییش پیام بدم بگم بگم زنت هرزه هست هواست باشه

چرا ی اکانت دیگه ؟ ز بزن ب مادر شوهرت و خانوادشون همه چیو بگو همرو بفرست براشون

تو با این عقلت میخای تازه اونارو بترسونی؟ 

خوب چیکار کنم 😭 ؟الان براش پیام دادم شما میخوایین منو روانی جلوه بدین هرچی بلا اومد سرت حقت بود حال ...

♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️ببین گلم میخواد بری خونه گوشیت را بشکونه که دیگه شات نداشته باشی شات را بریز رو کارت حافظه بزار خونه مادرت و برو صداش هم برو جمع کن

حق داری ولی لطفا قوی باش...

با پدر و مادرت حرف بزن

مسأله از این مهمتر

مادر شوهرت و برادرش رو صدا کن چتا رو نشون بده

با همسرت رو در رو نشو

زن داییش بره توبه کنه به خیال خودش

همسرتم نادم بشه🤮

تو هم بری سر خونه زندگیت

اینا همش کشکه

چرا وقتی دستشون رو شده به خودشون اومدن

اونا که دیشب قول هم آغوشی  به هم میدادن

تو رو خدا به خودت بیا...

مثل من ساده بازی در نیار...

تفم تو صورت همسرت ننداز چه برسه به اینکه هم کلام بشی..

کاملا حق به جانب و جدی باش

ضعف و ناراحتی چرا

این قصه قدیمیه الان برات رو شده

کاش فقط باردار نبودی...

به مادر شوهرت بگو بچه رو هم نمیخام

بذار بدونن جدی هستی...

ببین خودشو بکشه آبروم می‌ره من میشم تقصیر کار 😭😭😭وای خدا یعنی انقدر زود خوندن پیامامو از سرکارش؟

نه این چیزارو میگه تو کوتاه بیای. شوهر من حتی خودشو به تشنج میزد جلوم که من موضوع رو ادامه ندم و بگم گه خوردم

به جهنم ک بیرونش کنن مردک رو. نه که برا تو پولی خرج میکرد؟؟ دروغ هم میگه باور نکن. فعلا برو دایی شوهرت و فامیلشو باخبر کن بفهمن زن دایی مومن چه ج.. نده ای بوده

چرا با اکانت دیگه و مخفی بازی؟؟؟

قشنگ بزن به داییش و حرفاتو بزن. برای کی داری ابرو داری میکنی اسی؟؟؟ اه اعصابمو خورد کردی

لطفا خام نشودست پیش گرفته ...همسرم اولین بار که خیانت عاطفی شو فهمیدم یه جوری معذرت خواهی کرد به دست ...

والا شوهر اسی که اونقد وقیحه حتی نکرده معذرت بخواد.

فقط مثه سگ واق واق میکنه که منو بازداشت کردن و ابروم رفت.

تو گه خوردی مردک. تقصیر این خانم هست که زنگ نزده کولی بازی دربیاره کل فامیلو با خبر کنه که این اقا و زن دایی چه گهی میخوردن. بشیم اسی که شوهرت بازم به رفتارای بدش و قهراش و بد رفتاری هاش ادامه بده. چون همچین چیزی رو دیدی ازش ولی سکوت کردی و از اخراج دروغیش ترسیدی. به زندگی جهنمیت سلام کن

وای بچه ها وایستم مامانم بیاد بهش زنگ بزنه ببینه کجاست میترسم خودشو بکشه

ای به درک به جهنم بره

اه،، نگران یک بی ناموس و هرزه ای؟؟؟

بلای هست سرت نیاورده؟احمق بازی بزارکنار

نگرانم نگرانم حالم بهم خورد

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

نروخونت ،،خونه بابات باش

به داییش بگو مردم میگن زنت باشوهره منه شک کردم دیدم آره چت کردن و و و عکس دارم

حالاقبلش میخای کسی ودرجریان بزاریابگو بهش بگه یک دایی دیگه یاخاله،پدر بزرگ که بهثرحساب عروسوبرسه

تنهاجایی نرو

باشوهرت روبروشدی گوشی روصداباشه حرفاتون ظبط شه

زن دایی بایدبدون مهریه طلاق بگیره

بچشم باید ببرن آزمایش دی ان ای

خدابه دایی صبر بده. باخرابی زنش،،،،و،،،

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت