2777
2789
عنوان

نکات خیلیییی مهم

55 بازدید | 2 پست

سلام به همه 

من خودم یه نوجوون دهه هشتادی هستم و حس میکنم شاید چیزایی که مینویسم براتون کاربردی باشه❤️

1.لطفا برای بچه هاتون گوشی نخرید. من خودم به شخصه دارم آسیب هاش رو میبینم و اصلا چیز جالبی نداره توش. به جاش بچه ها رو توی کلاس هایی مثل ورزش و موسیقی ثبت نام کنید که هم وقت رو پر میکنن هم مفیدن. 

2.به بچه ها یاد بدید کیفشونو خودشون آماده کنن و بلد باشن چطوری مثلا برای یه اردو باید وسایل جمع کنن. خیلی از دوستای خودم هنوز ماماناشون براشون خوراکی میذارن تو کیفشون! 

3.اعتماد به نفس و امید کسی رو ازش نگیرید. کسی رو مسخره نکنید چون قدش کوتاهه، سر زبونش میگیره یا از این قبیل چیزا که دست خودش نیست. 

4.بدونید که همه ما نقص داریم و هیچکس نمیتونه چیزی باشه که ما انتظار داریم. 

5.خیلی حواستون به وضعیت روحی بچه هاتون باشه، قرار نیست چون بزرگ میشن بهشون توجه نکنید. تعدادی از دوست های خودم هستن که به خاطر فشار هایی مثل درس، مژه و موهاشونو میکنن، در طول سال تحصیلی ریزش مو پیدا میکنن، حتی بعضی وقتا اونقدر سختمونه وقتی همدیگه رو میبینیم با کلی چشم اشکی و قرمز مواجه میشیم. 

6.اگه بچه دارید یادشون بدید از زندگیشون لذت ببرن. برای اینکه از سر خودتون بازشون کنید بهشون گوشی ندید چون واقعا هدر دادن وقت با ارزششونه. نذارید مثل من دیر بشه و دیگه راهی برای نجاتشون نداشته باشید.

7.بچتونو مجبور نکنید رشته ای که نمیخواد بخونه. اگه میخواد بره هنرستان، اجازه بدید. همه قرار نیست پزشک و مهندس بشن. چه بسا پزشک هایی هستن که بی علاقه وارد این رشته شدن و نه تنها از شغلشون لذت نمیبرن بلکه افسرده هم شدن. 

8.اگه فرزند درونگرایی دارید بدونید که به هیچ عنوان افسرده نیست، درسته بعضیا افسرده ان اما درونگرا ها لزوما این شکلی نیستن. اونا خوششون میاد تنها بمونن تا شارژ بشن اما خیلی پیش میاد که بشن شمع مجلس و خیلی اجتماعی، پر انرژی و باحال هستن. برای اومدن به یه مهمونی، اجرا کردن هنر جلوی کلی آدم، گرم گرفتن با کسایی که نمیشناسه و دوست پیدا کردن زورشون نکنید چون براشون مثل شکنجه اس. و درونگرایی بیماری نیست پس سعی نکنید درمانش کنید. 

9.شاد باشید، رنگ های جلف بپوشید، آهنگ های نسل جدید رو گوش کنید و از سنتون نترسید چون فقط یه عدده که زیاد مهم نیست. کلا الکی خوش باشید. 

10.اگه به مشاور، گریه و تخلیه احساسات احتیاج دارید از خودتون دریغش نکنید و مقاومت نشون ندید. گریه خیلی آدم رو سبک میکنه. 

🦋😘

به عنوان یه مادر که دوتا فرزند دهه هشتادی دارم همه حرفات رو قبول دارم غیر از خرید گوشی که با اومدن کرونا خیلیا برا بچه هامون گوشی خریدیم و متأسفانه دیگه گوشی رو نمیشه ازشون جدا کرد

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.