2777
2789
عنوان

چرا تا چیز جدیدی می‌خریم همه مریض میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 34 پست
شما ندیدیشونهمش درحال آمار گیریه این بنده خدابیشتر چون یچیزی برخودم خریدم...وگرنه چرا باید خواهر زاد ...

بگو کیسه فیزیز خریذم 

یه چسب رازی 

یه ادامس

بگو بکش بیرون از من زن

فقط بگو من بدبختم بهش😂😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
متاسفانه واس منم پیش اومدهنمیدونم اسی چند خریدهمن ی کتوی برند و گرون خریدمبه بنده خدا میخواست بترکه ...

جدی میگی؟😂😂😂😂یعنی همچین چیزی گفت؟😂😂😂وای

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسپند دود کن یه گردنبند آبی چیزی همیشه بنداز البته خودم به چشم زخم اعتقاد ندارم😞

همسایه هامون اینقد چشمشون شوره اونارو ندیدید

فقط کافیه باهاشون چشم توچشم بشی....

یدفعه یکیشونو دیدم رفتیم توخونه نوپای خواهرم زیر ده ثانیه ی سیم آهنی ک از در قالب نون پختنمون آویزون بود تا ته رفت میخاستیم ببریمش بیمارستان

هی تو...آره تو...چته چرا گرفته ای تهش خاکه مشتی:)

چشم زخم هست ولی دیگه نه که آدم بخاطر یه کفش چش بخوره!!!دیگه شماها فقط همین یه حدیثی یاد گرفتید تو کل زندگیتون پیاده می‌کنید!!!با تمام وجودم هی جذب میکنید!!!خدای اون چشمای که میخواد به شما زخم بزنه هم هست ب خودش توکل کنید  که دیگه چشم نخورید!!!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

اونایی که تعجب میکنن لابد آدمای حسود اطرافشون نیست

وگرنه حتی به لاک خریدنتم حسادت میکنن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
والا اگه بخوان تا واسه یه کفش هم حسادت کنن پس بهتره باهاشون قطع رابطه کنید اینا فامیل نیستن دشمننولی ...

اخه عادتشه میشناسمشون

تمام زندگیشون تعویض و دعاست

همسایه هامون اینقد چشمشون شوره اونارو ندیدیدفقط کافیه باهاشون چشم توچشم بشی....یدفعه یکیشونو دیدم رف ...

ببخشید فکر کنم اطرافیان شما چشمشون شور نیست خودتون چشماتون شوره!!!!یعنی همههههه بیکار نشستم شما رو چشم بزنن واعجبا،😑

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
همسایه هامون اینقد چشمشون شوره اونارو ندیدیدفقط کافیه باهاشون چشم توچشم بشی....یدفعه یکیشونو دیدم رف ...

😳

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

متاسفانه واس منم پیش اومدهنمیدونم اسی چند خریدهمن ی کتوی برند و گرون خریدمبه بنده خدا میخواست بترکه ...

اره منم خیلی گرون گرفته بودم

آره بخداتا چند روز هم با من سر سنگین بود انکار از پول اون رفتم خریدم

خدایی قطع ارتباط کن من اعتقاد نداشتم تا وقتی که بدجور چند بار به فنا رفتم من هنو باورم نمیشه اونو گف😂😂😂

چشم زخم هست ولی دیگه نه که آدم بخاطر یه کفش چش بخوره!!!دیگه شماها فقط همین یه حدیثی یاد گرفتید تو کل ...

نمیگم بخاطر کفش بوده

بیشتر بخاطر اینکه ی یچیزی با دسترنج خودم بزای خودم خریدم