2777
2789
عنوان

جواب این کاربرارو چی باید داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 146 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐😐😐چرا میخوای بخوری آدمو دختر اخلاق خودتو دیدی اصن؟من چیزی نگفتم که دارم شوخی میکنم با خنده میگم ...

عزیزم چندین بار گفتم دیگه دعوا بسه شما هی داری میگی قبول کن اشتباهتو قبول کن😂🥲

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️

اینجا نه. منظورم چندساعت پیش تو تاپیک خودش ک ترکیده بود کلی فحش و... داده بود ک البته تموم شد

آخه ببخشید دوباره پیش میکشم ولی به تو که نداده بود قشنگم به اون یاروی بیشعور داده بود دیدی که چرا خودتو میزنی اون راه

ببخشید حرفام از قصد نبوده. خاستم بحث و دعوا تموم بشه فقط🙂❤️‍🩹

خواهش میکنم گلم الآن همه همینن متاسفانه به نظرم از من عذرخواهی نکن از اون کاربر عذرخواهی کن خیلی بد باهاش حرف زدی اون بهت چیزی نگفته بود به من که پیام داد خیلی اعصابش سر پسره خورد بود می‌گفت خیلی بهم بددهنی کرده از صبح درگیر اون بود که توهم پریدی بهش بی دلیل🙂

آخه ببخشید دوباره پیش میکشم ولی به تو که نداده بود قشنگم به اون یاروی بیشعور داده بود دیدی که چرا خو ...

خب منم واسه این حرفات سه یا چهار بار گفتم ک دیگه این حرفای دعوایی رو نزنیم شما باز دوباره این حرفارو پیش میکشید وسط

خواهش میکنم گلم الآن همه همینن متاسفانه به نظرم از من عذرخواهی نکن از اون کاربر عذرخواهی کن خیلی بد ...

دلیلی نمیبینم معذرت خواهی کنم چون اونم کم ب من توهین نکرد عزیزم.. من فقط گفتم اروم باش خودش کلی فحش داد چندین بار هم نی نی یارو تگ کرد.  مگه فحشی چیزی داده بودم؟