2777
2789
عنوان

چرا تا چیز جدیدی می‌خریم همه مریض میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 34 پست
جرر🤣خوبه بنز نخریدید

بیین به نظر من اصلا به چیز جدید خریدن نیست به اطرافیان آدمه وقتی بین یه عده آدمی باشی که چشوون به کوچیکترین چیز هست چش میخوری من تحربی به این مسئله رسیدم شاید خرافی به نظر بیاد ولی واقعیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیین به نظر من اصلا به چیز جدید خریدن نیست به اطرافیان آدمه وقتی بین یه عده آدمی باشی که چشوون به کو ...

اره دقیقا ی عده ی خاصی چشمشون شوره 

من ب خاله هام بگم هیچی نمیشه...

ولی این بنده خدا

هی تو...آره تو...چته چرا گرفته ای تهش خاکه مشتی:)

خب دیگه هیچی از زندگیتونو برای هیشکس نگین تعریف نکنین به مامانتم بسپار که هیچی از زندگیتونو برای کسی تعریف نکنه بخدا تو این دوره زمونه هیشکس چشم دیدن موفقیت و خوشی دیگرانو نداره چشمتون میزنن هرکسی هم فضولی کرد تو زندگیتون و چشم دیدن خوشی هاتونو نداشت کلا از زندگیتون حذفش کنین باورت نمیشه چشم زخم چه بلاهایی سر من آورد چشم بد واقعیه  دیدم که میگم 

خب دیگه هیچی از زندگیتونو برای هیشکس نگین تعریف نکنین به مامانتم بسپار که هیچی از زندگیتونو برای کسی ...

عزیزم اون خودش شاهد بود  وقتی یخچالمون رو عوص کردیم با همسایه ها گذاشتیم داخل در شیشه ای قابلمه هیچکس کنارش نبود یک گوشه بود یه هفته

همون لحطه ک یخچال آوردیم خود ب خود شکست پودر شد ولی بازم درس نمیگیره

هی تو...آره تو...چته چرا گرفته ای تهش خاکه مشتی:)