2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خانوادم تورو نمیخوان

402 بازدید | 51 پست

ما عقدیم چن روزیه سر عروسی گرفتن دعوامون شده 

میگه من عروسی تو شهر خودمون میگیرم بگو فامیلات بیان اونجا 

شهرشون ۱۶ساعت با ما فاصله داره من خودم یه بار رفتم شهرشون انقد خسته شدم ک نگو 

بعد میگه فامیلات بیان اونجا یه شبه بیان عروسی و برگردن 

خب این نمیشه ک 

من گفتم یه جشن هم اینجا بگیریم میگه پول ندارم 

گفتم خب باشه پس ن شهر شما عروسی بگیریم ن اینجا من اصلا عروسی نمیخوام 

بعد شوهرم گف نه بابام می‌خواد عروسی بگیره باید بگیریم کلی کادو بردن واسه بقیه باید بیان پس بدن 

میگم خب عروسی بقیه داداشات هست پس میدن 

سر این موضوع دعوامون شده چن روزه یه چنتا فحش بد داد بهم منم بهش سیلی زدم گفتم بار آخرت باشه ب من فحش دادی من بابام بهم تو نگفته ک تو الان بیای بهم فحش بدی 

بعد گف تورو اصلا خانواده من قبول نداشتن بیام بگیرمت واسه همین روزا بوده بیا بریم طلاقت بدم تو منو بیچاره کردی 

حالا اینو بگم من هر مناسبتی ک بود هی میگفتم بهش من چیزی نمیخوام اخه میدونستم پول نداره همیشه درکش کردم 

انقد بی توقع بودم ک این انقد پررو شده 

درباره مکان عروسی مگه قبل از عقد صحبت نکردید؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا همینجا تمومش کنی خیلی بهتره

ببین کی گفتم این مرد مرد زندگی نیست

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

متاسفم واقعا. کارش زشت بوده

شما تو شهر خودت جشن بگیر با پول خودتون. منظورم خانواده پدریته .هر کادویی هم برات آوردن مال خانودات یه قرونشو بهش نده..  ایشونم تو شهر خودش

خرج عروسیو هرکی قراره بده همونجا بگیرین 

اگر پدرت خرج شما رو میده شخر خودتون بگیرین

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم