2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خانوادم تورو نمیخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 51 پست
اره دقیقا اینو هم بگم وقتی رفتم شهرشون یکی از فامیلاش منو حتی دعوت نکردن ببینن اونوقت الان باید خودم ...

احتمالا هیچکدوم از فامیلای شما هم قبول نکنن این مسافت طولانی رو بیان و برگردن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
والا همینجا تمومش کنی خیلی بهترهببین کی گفتم این مرد مرد زندگی نیست

همیشه تا تقی ب توقی میخوره میگه بیا بریم طلاقت بدم 

تو هی اصرار کردی بیام بگیرمت 

درصورتی ک من چون دوسش داشتم میخواستم ازدواج کنیم ۸سال باهاش دوست بودم 

من حتی شب نشون هم یه خواستگار پر و پا قرص داشتم ک شب نشون هم زنگ زدن بیان ک مادرم گف نشونش کردم

همش با خودم میگم خاک برسرت زن اون شده بودی الان نمیگف خانوادم تورو نمیخوان من بروز اومدم خواستگاریت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا هیچکدوم از فامیلای شما هم قبول نکنن این مسافت طولانی رو بیان و برگردن

اگ جایی هم باشه استراحت کنن شاید بیان 

ولی این میگه یه شب این همه راه بیان و برگردن😐

بزار تو شهرشون برات مراسم بگیره تو هم مهموناتو ببر ،چطوری با هم آشنا شدین

اخه این همه راه طولانی چطور یه شبه با اون همه خستگی بیان و برگردن

دوست بودیم ۸سال

اتفاقا وقتی من گفتم باشه بیا بریم طلاقم بده گف اره دیگ هی کار کنم مهریه تورو بدم توام بری با یکی دیگ ...

چرا میذارین یه بحث حرمتاتونو از بین ببره

آروم‌تر باشین جفتتون اگه واقعا همو دوس دارین

حد و مرزا رو انقد سریع زیر پا نذارین

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁

اخه این همه راه طولانی چطور یه شبه با اون همه خستگی بیان و برگردندوست بودیم ۸سال

ما فامیلای از راه دورم داشتیم، خودشون یه شب سوییت یا ویلا گرفتن، چون جا نبود برای اون همه مهمون، شرایطشو اگه دارن میتونن بیشتر بمونن

همیشه تا تقی ب توقی میخوره میگه بیا بریم طلاقت بدم تو هی اصرار کردی بیام بگیرمت درصورتی ک من چون دوس ...

اخه بخدا عقد خیلی دوران مهمیه بنظرم وقتی اینطوری بخاطرت فداکاری نمیکنه و تازه فحش هم میده چظثری تو جلو تر کوتاه بیاد هووف عصبی شدم ازش

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
همون اول خواستگاری سنگاتون رو وا می کندینحالا یاد عروسی و مراسم افتادینبسپر به بزرگترامادر و پدر ببی ...

شب خواستگاری باباش گف اونجا عروسی میگیرم 

مامان منم گف ما اینجا عروسی میخوایم همین شوهرم برگشت گف من دوتا جشن میگیرم اینجا هم میگیرم برا فامیلای شما 

الان ب شوهرم میگم تو خودت گفتی میگه من نگفتم 

رفتین پیش مشاور ازدواج ؟؟

نه متاسفانه 

گفتم دستش تنگه پول مشاور رو بزنیم به یه زخممون 

بالاخره ۸سال باهاش دوست بودم گفتم نیازی نیست 

ولی اشتباه کردم باید میرفتیم 

متاسفم واقعا. کارش زشت بودهشما تو شهر خودت جشن بگیر با پول خودتون. منظورم خانواده پدریته .هر کادویی ...

اخه بابای من یبار جشن عقد گرف پولش هم داد ب خودم 

من زورم میاد بخواد بابای من جور اونو بکشه 

وظیفه اونه عروسی 

عقد باید شهر دختر باشه عروسی شهر پسربالاخره خرج عروسی رو خودش داره میده دیکه عزیزم... البته اطراف ما ...

خودش شب خواستگاری گف من دوتا عروسی میگیرم 

الان زده زیرش

اخه بابای من یبار جشن عقد گرف پولش هم داد ب خودم من زورم میاد بخواد بابای من جور اونو بکشه وظیفه اون ...

اگه تو جشن عقدتون یه بار لباس عروس پوشیدی‌و فامیلات دیدنت تو لباس عروس، یه عروسیم اونجا بگیرین، فامیلای درجه یکتون بیان

چه اشکالی داره، سه تا جشن که نمیشه

البته اگه قرار نیس تو دلت بمونه و بعدا سرش بحث کنین این کارو بکن و دیگه راجبش صحبت نکنین

باز خود دانی