2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خانوادم تورو نمیخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عروسی که طبیعیه باید در شهر محل سکونت همسرتون گرفته بشهفامیل های شما هم هرکی سختش بود می تونه نیاد ی ...

خیلی دلم شکست 

یه شب قبل شب بله برونمون مامانش زنگ زد ب مامانم ما جایی بودیم نتوست جواب بده بعد شوهرم پیام داد ک مامانم مخالفه زنگ زده کنسلش کنه 

نمیدونید چ دلی از من خون شده بوود انقد مامانش تلاش کرد ما بهم نرسیم 

اینا همه یادم رفته بود تا باز دیشب بهم گف خانوادم تورو نمی‌خوان 😔

حالا ما هزار پله ازونا بالاتریما ولی خب 

خیلی دلم شکست یه شب قبل شب بله برونمون مامانش زنگ زد ب مامانم ما جایی بودیم نتوست جواب بده بعد شوهرم ...

وقتی با کسی ازدواج می کنید که خانواده شون شما رو نمی خوان باید صبر و سیاست خیلی زیادی به خرج بدید

واقعا خانواده خیلی مهمه

الان هم سعی کنید اجازه ندید کار به بی حرمتی بین شما کشیده بشه و موضوع رو بسپارید خانواده ها باهم حل کنند

اخه بابای من یبار جشن عقد گرف پولش هم داد ب خودم من زورم میاد بخواد بابای من جور اونو بکشه وظیفه اون ...

اره میدونم وظیفه ی اونه. ولی خب طرفای ما اگه خانواده عروس واسه خودشون عروسی بگیرن و خرجشو بدن تمام کادو و پولاشو واسه خودشون نگه میدارن

گفتم حالا تو شهر خودت جشن بگیر بعدا حسرت به دل نمونی