2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خانوادم تورو نمیخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درباره مکان عروسی مگه قبل از عقد صحبت نکردید؟

چرا صحبت کرده بودیم شب خواستگاری باباش گفته بود می‌خواد اونجا بگیره مامانم هم گف ما اینجا فامیل داریم نمیتونیم بیاریم اونجا ک همین شوهرم برگشت گف اینجام یه جشن براشون میگیرم 

الان بهش میگم خودت گفتی میگه من همچین حرفی نزدم 

به خاطر همین رفتاراس که پسرا پرنسس شدن ظرفیت ندارن بهشون بها بدی

بخدا من گفتم عشقمه چن سال باهم بودیم بزا درکش کنم 

هرچی من بیشتر درک کردم اون پررو تر شد 

اونا برا فامیل خودشون عروسی بگیرن کاذوها هم خودشون بردارند شما هم برا فامیل خودتون خودتون عروسی بگیر ...

مگ وظیفه بابای منه برامون عروسی بگیره؟ یبار جشن عقد گرف 

قرار نیست هی ما جور اونو بکشیم 

عروسی که طبیعیه باید در شهر محل سکونت همسرتون گرفته بشه

فامیل های شما هم هرکی سختش بود می تونه نیاد یا اصلا دعوت نکنید و فقط خانواده خودتون بیان

ولی در مورد اینکه همسرتون الان یادشون افتاده که خانواده شون با شما مخالف بودن و موافقت خانواده براشون مهمه باید خیلی جدی برخورد کنید!!

چرا صحبت کرده بودیم شب خواستگاری باباش گفته بود می‌خواد اونجا بگیره مامانم هم گف ما اینجا فامیل داری ...

شما هم جشن تو شهر خودشون رو قبول نکن چون می خوان شما رو عروسک نمایشنامه ای کنن که از قبل نوشتن، یعنی خستگی و زحمت و ..‌ برای شما، جمع کردن هدیه برای خودشون و آخرش یه عمر منت برای شما

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بگو خب اول مهریه منو بده بعد برو طلاق بده.

اتفاقا وقتی من گفتم باشه بیا بریم طلاقم بده 

گف اره دیگ هی کار کنم مهریه تورو بدم توام بری با یکی دیگ عشق و حالتو بکنی 

تو فامیل ما رسم خانواده دختر شب حنا میگیرن شما هم یه شب جشن حنابندان بگیرین فامیلات بیان البته مادرم جشن گرفت بازم کادو جمع شد داد به ما داماد هم حق داره البته نظر منه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
شما هم جشن تو شهر خودشون رو قبول نکن چون می خوان شما رو عروسک نمایشنامه ای کنن که از قبل نوشتن، یعنی ...

اره دقیقا 

اینو هم بگم وقتی رفتم شهرشون یکی از فامیلاش منو حتی دعوت نکردن ببینن 

اونوقت الان باید خودمو کوچیک کنم عروسی بگیرم براشون ک بیان منو ببینن

اتفاقا وقتی من گفتم باشه بیا بریم طلاقم بده گف اره دیگ هی کار کنم مهریه تورو بدم توام بری با یکی دیگ ...

بگو خب مگه غیر از اینه؟ مهریه رو واسه همین میگیرن. 

والا چه پرروئه