سلام دوستان ...شش ساله ازدواج کردم و شوهرم بنا به دلایل مالی و اینکه میگه خانوادت بین تو و خواهرت فرق گذاشتن قطع ارتباطم کرده با خانواده .الان سه ساله که قطع ارتباطم و چند ماهه که حتی تلفنی هم حق ندارم حرف بزنم و کلا خطمم عوض کرده .چیکار کنم بنظرتون ؟ یه دختر سه ساله هم دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلشم همینه. اینا توی سایت دیوونن بخدا که طرف شوهررو گرفتن میگن چه میدونم خانوادت شوهرته و فلان. همین شوهر خدای نکرده دوروز دیگه خیانت کنه پشت وپناه ادم کجاست؟ خانواده!!!! امیدوارم استارتر هیچوقت از خانوادش به خاطر یه مرد نگذره
ببین فقط اینو بدون هیچچچ مردی انقد ارزش تداره ک قید خانوادتو بزنی اون نمیخاد نیاد ولی حق نداره حداقل هفته یبار نزاره شما بری...خدایی نکرده تصور کن یروز یچیزیشون بشه بعد عذاب وجدان نداری ک نرفتی؟ میخای دور از جونشون بعد ک نباشن بری؟ قاطع باش شده برو قهر ولی تا راضی نشده برنگرو
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
یه بار درست حسابی بشین باهاش صحبت کن بگو واقعا این موضوع منو اذیت میکنه من از لحاظ تورو میخوام و دوس ...
ن یه بار .هزار بار صحبت کردم من همه راه ها رو رفتم عزیزم صحبت کردن همه مدله.. مشاوره رفتن ..ولی فایده نداشته ناامید شدم از درست شدن همسرم و الان بین دوراهی موندن و رفتنم بخاطر همین تاپیک زدم اصلا به همین دلیل عضو سایت شدم