2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 14305 بازدید | 538 پست
عزیزم من از شما جز مهربانی و ادب ندیدم تو سایت اگر دوست دارین بمونین شما سهمیه تاپیک خودتونو دارین ...

این ادما با همه چی کار دارن 

من تاپیک ج ح زده بودم 

میگفتن مگه تو چه شخص مهمی هستی🤣🤣

حالا اگه درجات اجتماعی رو هم درنظر بگیریم شاید ازش بالاترم باشما ولی از مسخره کردن لذت میبرن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من کلا با اینکه کسی تاپیک بزنه از قشنگیای زندگیش هیچ مشکلی ندارم بعضی از کاربرا واقعا بهم امید و‌ انگیزه میدن با این کارشون و خیلی شخصیتای جالبی هستن وقتیم باهاشون تو کامنتا معاشرت داشتم

اما بعضیا واقعا یجوری برخورد میکنن 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

اسی جان اگر تاپیک های کاربری مورد علاقت نیست لطفا تاپیکاش باز نکن 

نه اینکه راجبش تاپیک بزنی 

مصی کاربر خوبیه خیلی وقتا ازش راهنمایی گرفتیم و خواهرانه جوابمون رو هم داد 

لطفا اینقدر نامهربون نباشید نسبت به هم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

این ادما با همه چی کار دارن من تاپیک ج ح زده بودم میگفتن مگه تو چه شخص مهمی هستی🤣🤣حالا اگه درجات ا ...

هر چه دل بزرگتر زندگی راحت تر 👌

درسته عزیزم 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خیلی عجیبی یه سریا معتقدن این کاربر اهل پز دادن نیست طرف حتی واسه معرفی کتابم یه جوری عکس میگیره خون ...

جالب اینه تاپیک زد بیاین محصولات پوستیم رسید

خیلیا اومدن گفتن ما از فلان محصولات استفاده میکنیم آقا منم ازاین برند های نتورکی برای اولین بار سفارش دادم به پوستم ساخت کامنت کردم

اومدن گفتن تو داری تبلیغ میکنی و فلان 

بعد گفتم والا اسی بیشتر بهش میخوره تبلیغ کنه

اومد پرید ب من که کجا تبلیغ کردم و این حرفا دو تا کامنت بعد اسم پیجشو گذاشت🤣

متاهل🩷🍃
جوننننننن چه لفظ قلمم حرف میزنی ماچچچوو

چیزی ننویسید شخصیت خودتون زیر سوال بره 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....