2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 194 پست
این سیاست نیست داره گولت میزنه

چطور؟؟؟

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا فرقی هم نزاشتن...به خواهرم خونه اجاره دادن به ما هم میخواستن بدن سال اول ازدواج همسرم با خانواد ...

ولی تو خرید خونه بجاش به ما کمک کردن یا های خرج عروسی تا حدی بابام داد 

وقتے همسرت راضے نیست یواشڪے رفتن گناهہ،هرمردے قلقے داره راضیش ڪن بگو بہ خاطر بچہ اجازه رفتن بہ خونہ پدرے روبده 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
ولی با سیاست کاری کردم ک میگ شب چله خانوادتو دعوت کن همه دور هم باشین ک تنها نباشی غصه بخوری خیلی تع ...

عزیزم میشه توضیح بدید برام دقیقا چیکار کردی یا دلیل قهر همسرتون چی بوده ؟ آخه مشکل من خیلی حاده یعنی همسرم بزرگش کرده 

عزیزم با خانواده خوش هم قطع ارتباطه و میگه شما هم نرید

یه بار درست حسابی بشین باهاش صحبت کن بگو واقعا این موضوع منو اذیت میکنه من از لحاظ تورو میخوام و دوست دارم و باهات خوشبختم ولی قطع ارتباط با خانوادم خیلی اذیتم میکنه 

اگه اونا رفتار اشتباهی انجام دادن من چه تقصیری دارم که باید بسوزم و بسازم 

اگه منو دوست داری باید بدونی که این موضوع اذیتم میکنه 

توقع بیجا داره بگو من نمیتونم فراموش کنم پس لطفا زندگیمونو به هم نریز ببرش مشاوره

مشاور که نمیاد تازه منم نمیزارع برم...یه جلسه گذاشت برم...فهمید که مشاور حق رو به من داده دیگه اجازه نداد ...منم الان یواشکی دارم میرم مشاور بابام پولش رو داده بهم 

عزیزم مادر  تو خودت الان یه خانواده هستی دنیا این جوری نیست دست اخر شوهرت خودش با خانوادت ارتباط بر قرار می کنه شما که هیچ مشکلی نداری در زندگیت بچسب به شوهرت زندگیت تو خراب نکن ما مادرها خوشبختی بچه ها رو میخام اون هم راضی به خراب کردن زندگیت نیستن دخترم فکر بچه ات باش مادر

از اول نباید قبول میکردی قطع ارتباط رواشتباه کردی

آخه می‌دونی‌ اول گفت باید بین من و خانوادت یکی رو انتخاب کنی منم گفتم بزار اونو قبول کنم خودش بعداً دلش می‌سوزه اجازه میده ولی الان دیدم خیلی سنگدله

منم دو شب پیش بخاطر یه همچین ماجرایی با شوهرم دعواکردیم

میگف نمیخواد بری خونه مامانت تازه اومدی البته اونا شهرستانن ما تهران دعوامون بالا گرفت گفتم بچه هات واسه خودت من میرم از هیچیم نمیترسم البته نرفتما اما حرفامو گفتم و گفتم هروقت دلم بخواد میرم ب توام ربطی نداره 

ادم یه بار برا همیشه باید حرفاشو بگه پاشو برو خونه بابات میخواد چکار کنه دارت بزنه؟بکشتت؟

همین الان لباس بپوش بگو من رفتم