2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 194 پست

[QUOTE=364382909]خیلیا میگن بخواتر بچت جدا نشو، اما نمیدونین اگه بخواتر بچش جدا نشه اون بچه خیلی خیلی بیشتر آسیب میبی ...[/QUافرین عزیزم دقیقا ...اصلا می‌دونی‌ تا بچه م کوچیکتر بود من میگفتم بخاطر بچه میمونم و اینا ولی الان بچه م هم داره افسرده میشه از تنهایی ...هیچکس رو ندارن همش خودم و خودش.من خیلی مادر در انرژی بودم خیلی محبت میکردم بهش ولی الان چند مدته افسرده شدم نمیتونم زیاد برسم بهش خب شرایط روحی من داره روی بچه هم اثر میزاره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتے همسرت راضے نیست یواشڪے رفتن گناهہ،هرمردے قلقے داره راضیش ڪن بگو بہ خاطر بچہ اجازه رفتن بہ خونہ ...

کی همچین زری زده که یواشکی رفتن گناهه کو ن لق همچین شوهر بی وجودی

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

بخدا فرقی هم نزاشتن...به خواهرم خونه اجاره دادن به ما هم میخواستن بدن سال اول ازدواج همسرم با خانواد ...

باشه اصلا نخواستن بدن به اون چهههه؟ واقعا به داماد چه ربطی داره دخالت کنه؟!!وااای من خیلی وابسته خانوادمم اگه شوهرم مثل شما بهم بگه قطعاااا از زندگیم حذفش میکنم. این چه مردیه که بخاطرش باید از خانواده خودم بگذرم!!!! 

ببرش پیش مشاور طلاق نگیر ، پدر من معتاد بود مامانم ازش طلاق گرفت الان داداشم مشروب خور شده از هیچ کس ...

نمیاد هر کار میکنم نمیاد ... بنظرت از راه قانونی اقدام کنم برم ازش شکایت کنم که اجازه نمیذه خانوادمو ببینم ؟ شاید قانون تونست مجبورش کنه 

باشه اصلا نخواستن بدن به اون چهههه؟ واقعا به داماد چه ربطی داره دخالت کنه؟!!وااای من خیلی وابسته خان ...

حالا شوهرمن خودش خانواده مو دعوت میکنه میریم بیرون وای منم نمیتونم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

آخه می‌دونی‌ اول گفت باید بین من و خانوادت یکی رو انتخاب کنی منم گفتم بزار اونو قبول کنم خودش بعداً ...

اسی دختر عمه م شوهرش مثل همسر شما بود دوتا پسرم داشت بخاطر بچه هاش موند همسرش حتی نمیزاشت تلفنی با مامانش حرف بزنه

حالا چن سالی گذشته فقط تو مراسم های خاص همو میبینن