2777
2789
وای دقیقا مثل من. سکه ۱۲تومنی رو فروختم و الان تمام بیشتر از ۴برابر شده

عزیزم شما اون موقع همون 12تومنم ازبین نرفت ازش استفاده کردی..هرچیزیو ب قیمت روز تو دوره خودش بفروشی استفاده کنی ک ضرر نیس بالاخره ادم ب ی زخمی زده دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم کار درست رو کردی زمین سود داره منتها خواب خودشم داره آنقدر که یهو ملک میکشه بالا هیچی نمیره ...

من تا الا چندین بار طلا هام سر همین موضوعات فروختم دوباره خریدم بیشتر بخاطر سرمایه طلا میخرم اما با این قیمت که میگن تا ۵۵۰۰ میره بعید میدونم بشه دوباره خرید 

کاری به اسی ندارم خدایی..ولی اونایی ک وضع مالی خوبی دارن حرصو طمعشون بیشتره بخداااا

بخدا تو این مملکت یه جوریه که یه اشتباه کنی ،ده سال میری عقب تر 

سرمایه از دست بدی خیلی سخته 

منم دوساله پیش خریدم کلا ۲۰۰ تومن روش رفته

منم گارسال 340 گرم فروختم با رهن خونه که روش گراشتم یه مسکن مهر شد همش امسال همون خونه 200 تومن بیشتر گرون نشده 340 گرم طلا 800 میلیون گرون شده تو همین یه سال

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
برای سرمایه گزاری خریدی؟ یعنی خونه ای که توش میشینی هم مال خودته؟ دوتاخونه داری دنبال گرون شدنشی باز ...

چقد بددهن و فاقد شخصیتی ... شایدبخاطرهمین تنگ نظریت انقد دست وبالت تنگه     

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

برای سرمایه گزاری خریدی؟ یعنی خونه ای که توش میشینی هم مال خودته؟ دوتاخونه داری دنبال گرون شدنشی باز ...

چه روانی هرکس ب اندازه زحمتش 

هرچیزی گفتی سر خودت میاد 

از مردم چرا طلبکاری توهم فکر داشتی الان دوتاخونه داشتی

خب پولاشو میگه بازحمت بدست آورده و دوست داشته بهتر از اون رو سرمایه گذاری کنه پدر بنده خداش رو چرا فحش میدی 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

بچه ها  مقصر ما نیستیم مقصر شرایط اقتصادی که درست شده برامون 

طرف ریال جرات نداره نگه داره 

وقتی تو طلا میخری فردا گرم به گرم روش میره خب مردمم هم تو این شرایط فکر سود و پولن چون مجبورن با این گرونی خونه اجاره خونه گرونی ماشین و هزار چیز دیگه 

میخوام بگم ما  مجبور شدیم یجورایی طرف فکر آینده بچه هاشه چرا سابق اینجوری نبود کسی 

چه روانی هرکس ب اندازه زحمتش هرچیزی گفتی سر خودت میاد از مردم چرا طلبکاری توهم فکر داشتی الان دوتاخو ...

شاید طفلی نخورده نپوشیده نگشته کارکرده جمع کرده طلاخریده شاید ارثشون تقسیم شده  اصن شایدم کلا پولدارن ک اگه بودن انقد واسه ازوست دادن طلاش هزارتا تاپیک نمیزد ولی چجور یه ادم میتونه انقدحسود و مزخرف و نظرتنگ باشه ک بیاد بگه هرکی طلا داره وخونه حیوونه و دیو... خدا ب دل سیاه ادم نگاه میکنه دیگه

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

واقعا بیشعورو بی شخصیتی مستاجر نیستم چون جدا شدم و خونه بابام هستم و این طلا تنها سرمایه زندگی خودمو بچم بود سر همینه که ناراحتم حتی گوشواره گوش دخترمو کندم گریه میکرد بچم حالا میبینم امسال میبینم همون خونرو بدون کندن گوشواره هامون و سرویسم و دارو ندارم میش خرید طبیعیه ناراحتیم انقدر بی شخصیتو تنگ نظری که وضعت اینه 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

تا امثال تو باشن، دولت از مردم سواری میگیره...

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت