2777
2789
آخه خستم طلام یه لحظه ترمزش کشیده نمیشه که من اینقدر حرص نخورم همین طور عمودی یه نفس داره میره بالا

فکر کن دزد برده میخواستی بقیه کی روبگیری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خونه دزدی نداره ی سرپناه هس پشتت بهش گرمه... ملک خیلی رفت بالا دیگه جای پیشرفت حداقل تا یک سال دیگه نداره ولی بلند مدت نگاه کن بهش ...

من خودم ۱۰۰ گرم طلامو حاظرم بدم با پول پس اندازمون ی مسکن ملی بگیریم همسرم راضی نمیشه

عزیزم همیشه سرمایه گزاری روی ملک بهتر از طلا هست شما بلند مدت رو در نظر بگیر،باور کن دو سال دیگه هشتصد تومن اصلا پول پیش خونه هم نمیشه ،من خودم حاضرم تمام طلاهام رو بفروشم ولی در عوض بتونم یه ملک بخرم  

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃

برای سرمایه گزاری خریدی؟ 

یعنی خونه ای که توش میشینی هم مال خودته؟ 

دوتاخونه داری دنبال گرون شدنشی باز؟؟؟ 

اصلا گیریم یدونه داری بازم اینهمه ناراحتی که خونه ثابت مونده؟ 

ای سرتو بخوره یجور عزاگرفتی انگار پدر دیوثت سقط شده 

هیجکس هم ادم نیس جز شما 

هزاران نفر یه خونم ندارن تو داری سکته میزنی بلکه گرون شه؟ 

الهی خیرشو نبینی پارچه مشکی از سردر خونت جدانشه که نمیفهمی ماجووناچقد بدبختی میکشیم 

ریپ نزن دهن به دهن حیوون های پستی مثل تونمیزارم 

خب سرمایه گذاری همینه یروز سوده یروز ضرر

این برای حرفه‌ای ها هست . آماتورها همیشه ضرر میگنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چقدناشکرید همش از گرونی مینالید بعدم دنبال سود هستید خونه خریدی می مونه برابچه هات .دیگه گرون باشه ی ...

کاری به اسی ندارم خدایی..ولی اونایی ک وضع مالی خوبی دارن حرصو طمعشون بیشتره بخداااا

ما هفته پیش یه زمین خریدیم ۱۲۰۰ الا باید تزدیک۳۰۰ تومن طلا بفروشم .همه اش فکر می کنم نکنه اشتباه کرد ...

نه عزیزم کار درست رو کردی زمین سود داره منتها خواب خودشم داره آنقدر که یهو ملک میکشه بالا هیچی نمیره روش 

خوب همون ۱۸۰۰ و تبدیل به طلا کنمیتونی طلای ریز بخری یا قرعه کشی خونگی بزار یه تیکه طلای درشت بخرمن خ ...

تروخدا اینو پیش کسی نگو  ساده نباش  بزارشون بانک توخونه ام نگه ندار 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

برای سرمایه گزاری خریدی؟ یعنی خونه ای که توش میشینی هم مال خودته؟ دوتاخونه داری دنبال گرون شدنشی باز ...

نمیشه که حرفتو بزنی هیچ کسم جوابتو نده خجالت بکش مال تو رو که نخورده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
کاری به اسی ندارم خدایی..ولی اونایی ک وضع مالی خوبی دارن حرصو طمعشون بیشتره بخداااا

ذات انسان حریصه هرچی بیشتردرمیاری بیشتر طمع میکنی کافیه مزه ی پول و بچشی دیگه نمیتونی اروم بشینی

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎