2777
2789
عنوان

پول ثبت نام فرهنگیان از کجا بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا منم دانشجوام کمرم داره میشکنه زیر فشار امتحانات و تحقیقات و ارائه های دانشگاه

واقعا به روانشناسی علاقه ندارم نمیتونم کنار بیام باهاش اونم ازااد

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

من تازه خودم انجام میدم ولی هر کدوم ۳۰۰ + دو تا ۱۴ تومن خدا ازشون نگذره ایشالله بجا درس خوندن دغدغه ...

موفق باشی عزیزم اگر دوتاش رو بخوای میشه 514 یا بیشتر اگر درست توی خاطرم باشه با هزینه پیامک

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

موفق باشی عزیزم اگر دوتاش رو بخوای میشه 514 یا بیشتر اگر درست توی خاطرم باشه با هزینه پیامک

پول سهامی ک میدن رو باید بدیم ب خودشون 😂

ممنونم همچنین

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

614 هر کاری کردی درست نشد 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

کدوم دوست🙃

همکلاسی های دانشگاه بگو 

یابگو میخوای بری رستوران یا کافه ( یه چیزی نگو که بعد بگن چی خریدی نشون مون بده)

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

فکر نکنمولی ی چک کنچون نوشته بودن باید انصراف بدی که بتونی ثبت نام کنی

خب گفتم شرطش چیه 

اسی آزاد هست نه دولتی هیج محدودیتی نداره

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

همکلاسی های دانشگاه بگو یابگو میخوای بری رستوران یا کافه ( یه چیزی نگو که بعد بگن چی خریدی نشون مون ...

حنی خودمم شک دارم ثبت نام کنم یا نه موندم چیکار کنم میترسم ثبت نام کنم ومرخصی بگیرم ودوباره نشه

حنی خودمم شک دارم ثبت نام کنم یا نه موندم چیکار کنم میترسم ثبت نام کنم ومرخصی بگیرم ودوباره نشه

مرخصی نگیر خب 

یکم فشرده کار کن نهایتا معدل این ترمت بیاد پایین تر در حد پاس

مرخصی نگیر خب یکم فشرده کار کن نهایتا معدل این ترمت بیاد پایین تر در حد پاس

اخه باید معدل یازدهم ودوازدهمو ترمیم کنم نمیشه همشم میفته خرداد🤦‍♀️

اخه باید معدل یازدهم ودوازدهمو ترمیم کنم نمیشه همشم میفته خرداد🤦‍♀️

ای بابا