2777
2789

کجا خونه خریدی؟ من سال ۴۰۱ یه خونه سمت کرج خریدم متری ۱۷ تومن الان شده متری ۵۵-۶۰ تومن اتفاقا مسکن بهترین نوع سرمایه گذاریه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا گند زدم با این سرمایه گزاریم

فکرت اشتباهه .

خب هیچ بازاری همیشه بالا نیست. طلا هم بالا پایین داره ملک هم دوره ی رکود داره ولیییی هرگز ضرر نداره

مردم جمع میکنن خونه بخرن حالا شما خریدی چون طلا رفته بالا می گی ضرر؟!!!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
منم تجربه تو رو دارم و هر وقت بهش فکر میکنم ناراحت میشم

منم مرتب ناراحتم اصلا نمیتونم از فکرش در بیام آخه یه قرون دو قرون نبود تو یه سال اینهمه ضرر

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
طلا نگهداریش سخته،ماهم دوسال پیش زمین خریدیم ،همون پول رو داده بودیم طلا الان قشنگ۴برابر شده بود ولی ...

وای دقیقا مثل من. سکه ۱۲تومنی رو فروختم و الان تمام بیشتر از ۴برابر شده

فکرت اشتباهه .خب هیچ بازاری همیشه بالا نیست. طلا هم بالا پایین داره ملک هم دوره ی رکود داره ولیییی ه ...

800 میلیون طلامو داشتم گرونتر شده بود امسال یعنی امسال میفروختم طلامو میشد با گول‌ یه خونه خیلی خیلی بهتر بخرم نه مسکن مهر خارج شهر

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
بابا مگه ندیدی یه خونواده رو بخاطر طلا سلاخی کردن طفلیا رو تو شیراز خطرناکه نگهداریش

همش یه سال بیشتر نگه داشته بودم این همه ضرر نکرده بودم بخدا تو 12 سالی که این طلاهارو داشتم هیچ وقت اینطور رشد نداشت

نوسانات کوتاه مدت رو در نظر نگیر . در دراز مدت همیشه خونه نفع بوده . 

یادتون باشه اقتصاد یک تخصصه . مطممئن باش روزی که برای خونه شما مشتری خوب  پیدا میشه روزی هست که قیمت  خونه داره نجومی میره بالا 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .