اینم شانس من 800 میلیون تا حالا عقب افتادم تو یه سال بخاطر یه خریت. دیگه خونه بدرد نمیخوره درسته به منظور سرمایه گزاری میگم مستاجر نبودم آخه. الانم بفروشم نصف طلاهای قبلمم دیگه با گول اون اپارتمان نمیتونم بخرم نه راه پس دارم نه راه پیش افسرده شدم راه چارم ندارم تروخدا نگید مستاجر اجاره دادم رهنش رو رو پول خونه گذاشتم اجارشم 1800 بیشتر نیست اونم آخر سال باید بدم پای تعمیر
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
منم گارسال 340 گرم فروختم با رهن خونه که روش گراشتم یه مسکن مهر شد همش امسال همون خونه 200 تومن بیشت ...
شما از اول میدونستید مسکن مهر حداقل در کوتاه مدت سود نیست .مردم تمایلی به رفتن یا خرید مسکن مهر ندارن بخاطر اینکه اکثرا مناطق پرت هستن یا دسترسی به امکاناتشون کم.انقدر اذیتی بفروش یه تکه زمین یا مغازه بخر
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برای سرمایه گزاری خریدی؟ یعنی خونه ای که توش میشینی هم مال خودته؟ دوتاخونه داری دنبال گرون شدنشی باز ...
من خودم مستاجرم مامانمم با 60سال سن مستاجره سرمایمون بیشتر طلاس آدم وقتی طلا و زمین خونه یا هرچی میخره خوب سرمایه اش رو خوابونده منتظره یه سودی براش داشته باشه حالا یه عده هیچ تلاشی برای زندگیشون نمیکنن و پیشرفتی ندارن تقصیر این بنده خداس؟ درسته اقتصادمونم داغونه هر روز پسرفت میکنیم ولی خود آدمم باید تلاش کنه چطور میتونی کم کاری خودت رو بذاری پای این بنده خدا و چه جوری واقعا وجدانت قبول میکنه انقد نفرین کنی حتی غریبه هم که باشه
منم واسه خرید خونه طلافروختم.....در بلند مدت سودش خیلی بیشتر ازطلا بود.واقعا توقع داری تویکسال یهو یک میلیارد بیاد رو خونه ات؟؟؟ باید بزاری حداقل ۵ سال بگذره
واقعا بیشعورو بی شخصیتی مستاجر نیستم چون جدا شدم و خونه بابام هستم و این طلا تنها سرمایه زندگی خودمو ...
خودتو ناراحت نکن عزیزم از قدیم گفتن حال متکلم از کلامش پیداست ،الانم خدا رو شکر طلاهات رو تبدیل به ملک کردی ،به خدا انقد آدم هستن طلا میفروشن برای خرج دوا دکتر و هزار تا مشکلات دیگه ،مقصر شما نیستی وضعیت اقتصادی کشور جوریه که واقعا نمیدونی فردا قراره چی پیش بیاد،نیمه ی پر لیوان رو ببین ،انشالله خدا برای خودت ودختر گلت بهترین ها رو رقم بزنه،امیدوارم جوری رزق و روزی برات بیاد که جبران هزاران هزار طلا باشه برات
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
عزیزم خونه به طلا ربطی نداره طلا جهانیه ولی خونه به اقتصاد کشور بستگی داره به خاطر اتفاقات منطقه خونه فکر نکنم بالا بره مگه اینکه کلا جنگها تموم بشه ولی طلا با دلار میره بالا آخه پول ما داره بی ارزش میشه