2777
2789
وای خدایااا کاش بره آبروشونو ببره اسکرین نشون شوهر زنه بده

اگه اسی رفته باشه زود شلوغ کاری کرده باشه کار خراب کرد. باید میزاشت قول قرارشون رو بفهمه اونجا با چند نفر میرفت سرشون

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اوایل فک میکردم اسمش اسماعیل هستش مخفف صدا میکنن به جان خودم سال۸۵بود بچه بودم بعد گفتم آخه مگه م ...

دقیقاااا منم میگفتم اسماعیل کیه مگه میشه کل نینی سایت اسم شون اسماعیل باشه تازه اینا که خانومن

قبول دارید اصلی ترین وسیله ی خیانت گوشی هوشمنده؟

مورد داشتیم با نوکیا ساده هم بدترین خیانت هارو کرده

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
باور کنمن میگفتم چرا اینجا همه اسیناینهمه تشابه اسمی...مگه میشه......مگه داریم😆😅🤔بعدها فهمیدم قضی ...

حقققق تا ابد حق

میگفتم وا اینا که زنن چرا اسم شون اسیِ 

بعد اون موقعه یه کاربری داشتم رمزش فراموش کردم و...اون موقعه ها با اون کتابی تایپ میکردم مثلا میگفتم سلام وقت تون بخیر 🤣🤣🤣

شوهر با زندایی😐😐

زندایی حرمت داره نه لذت

زنداییا یه زمانی کل فامیلو با فتنه هندل میکردن وحرف رو حرفشون نبود الان افت کردن🫤

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اینترنت، فضاے مجازے، ماهواره،...

ماهواره چه ربطی داره آخه 

هیچوقت نفهمیدم

ماهواره چی داره مگه؟

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍