2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن شوهر من سنی نداره۲۶ سالشه بعد خوشگل و خوش هیکله خیلیم تیپ میزنه بعد با چشا خودم میبینم دخترا چجور ...

کارت سخته 

درکت میکنم 

بااین اوضاع 

والا دختر ۱۸ ساله میگرن تازه میرن با زن ۴۰ ساله بهش خیانت میکنن 

خب لنتی چته تو 

مگه زنت چشه 

ناگفته نماند خودمم نزدیک ۴۰ هسم قصدم توهین نیس ب ۴۰ ساله ها 

دلم برا مظلومیت دخترای نسل جدید میسوزه ب خدا 

بچه ها من تازه واردم یعنی چی اسی اینجا میگن ؟

من اوایل فک میکردم اسمش اسماعیل هستش مخفف صدا میکنن به جان خودم سال۸۵بود بچه بودم بعد گفتم آخه مگه میشه همه اسمشون اسماعیل باشه!

من اوایل فک میکردم اسمش اسماعیل هستش مخفف صدا میکنن به جان خودم سال۸۵بود بچه بودم بعد گفتم آخه مگه م ...

🤣🤣

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

کارت سخته درکت میکنم بااین اوضاع والا دختر ۱۸ ساله میگرن تازه میرن با زن ۴۰ ساله بهش خیانت میکنن خب ...

کاش منم ۴۰بودم🤣از این نسل متنفرممم ..چه کنم نمیشه بزارم تو شیشه ک بارها بهش گفتم اگ خیانت کنی ولت میکنم حتی بوه هم داشته باشم بچرو نمیبرم و میرم ..و اینم گفتم خیانت کنه خیانت میکنم و تلافیش میکنم اونم هی میگ من ب زنم وفادارم  فلان راست یا دروغ 

چهل ساله ی جذاب بوده زن داییش🫣

اون زندایی رو باید از سینه هاش آویزون کرد

کیلیپسیه لوند🤣

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

کاش منم ۴۰بودم🤣از این نسل متنفرممم ..چه کنم نمیشه بزارم تو شیشه ک بارها بهش گفتم اگ خیانت کنی ولت م ...

انشا... ک راسته 

مثبت اندیشی کن 

هرچی بیشتر استرسشو داشته باشی بیشتر احتمال وقوعش پیش میاد 

برا هر چیزی همینه 

ن شوهر من سنی نداره۲۶ سالشه بعد خوشگل و خوش هیکله خیلیم تیپ میزنه بعد با چشا خودم میبینم دخترا چجور ...

یه خانم  همکار داشتم که جذاب بود...خاطرخواه زیاد داشت...ازدواج کرد با یه پسری که واقعا جذابیت ظاهری نداشت...همکارم میگفت که من دوست داشتم با مرد زشت ازدواج کنم که هیچ وقت خیانت نکنه ..حدود سال ۹۱ بود که بچه اینها ۳ سالش بود...اقا هم  حدود ۳۰ بود ...با یه خانم ۵۵ ساله خیانت کرد!!! شغل آقا رانندگی اژانس بود...اسنپ و تبسی و تلفن هوشمند و اینستا و هیچی در کار نبود ...یکی از مسافراش بود...

مردی که بخواد خیانت کنه نه زشتی و نه وسایل هوشمند و نه هیچی نیاز نداره...یه زن شیطان صفت نیاز هست که شیطان صفتی خودش را باهاش تکمیل کنه

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

دیشب تو خواب مگه این زن کلیپسی منو ول کرد. بعد اون تاپیک

میزدی تیکه پارش میکردی