2777
2789
زمونه خراب شده زنا هم ب راحتی پا میدن جدیدا کار مردا راحت تر شده واقعا دیدم دیگ دخترا ۱۵. ۱۶ساله خر ...

وای خدا رحم کنه 

منم شوهرم راننده کامیونه 

چشاشم سبزه 

قدشم ۱۸۰ 

خودم ب وضوح میبینم ک برا بعضیا هم شغلش جذابه هم تیپ و هیکلش 

اما خداروشکر انقد شلخته س ک خوشگلیش ب چشم نمیاد اصن 😅😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبول دارید اصلی ترین وسیله ی خیانت گوشی هوشمنده؟

اصلی ترین وسیله خیانت مرد و زن خائنه😁

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

وای خدا رحم کنه منم شوهرم راننده کامیونه چشاشم سبزه قدشم ۱۸۰ خودم ب وضوح میبینم ک برا بعضیا هم شغلش ...

ن شوهر من سنی نداره۲۶ سالشه بعد خوشگل و خوش هیکله خیلیم تیپ میزنه  بعد با چشا خودم میبینم دخترا چجور نگاش میکنن کاش زشتتت بوددد

یه چی بگم من خودم بیست ساله ازدواج کردم احساس میکنم پسرهای الان بااینکه همسرهاشون نسبت ب دهه شصتی ها ...

موافقم

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

هرچیزے ڪہ باعث پیشرفت وراحتے زندگے شده براے اهل خیانت وبدذات باعث ترقے شده اگہ گوشے همراه نبود باگوشے خونہ میتونستن راحت قرار بذارن؟ ماشین زیر پاشون ،خونہ خالے ،شاغل بودن زن،شغل مجازے،...

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها من تازه واردم یعنی چی اسی اینجا میگن ؟

کسی ک تاپیک زده است را اسی میگویند مخفف استارتر

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎