2777
2789
مثلا کلاس میزاشتی😂😂😂😂فکرشوبکن برای کسایی که نمیشناسیشون😇🤔😂

اینجا که مجازی انقدر سوتی میدم

یه بار توی حال هوای کرونا با چه فیس افدای زنگ‌زدم گفتم ببخشید تست واکسن دارید

باید میگفتم تست کرونا دارید

فقط گوشی رو قطع کردم شماره رو هم بلاک کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رفتم اکثر تاپیکاشوخوندم......اینا از اول مشکل اساسی داشتن....کلا مشکلاتشونو حل نمیکنن.....مشکل رو ...

اره دقیقا از اولم مشکل داشت بیچاره

ولی شوهر حرومیش میتونست که طلاقش بده یا حاملش نکنه

کردستان✌🏼🕊️
اره دقیقا از اولم مشکل داشت بیچارهولی شوهر حرومیش میتونست که طلاقش بده یا حاملش نکنه

عزیزم مردا زرنگن....مردا گرگن.....هیچ مردی نمیاد بگه بیامن میخوام طلاقت بدم برم پی عیاشی.....بنده خدا ی جا گفته بود گذشته ی شوهرم افتضاحه......پس ی شناختی از شوهرش داشته.....خودش باید زرنگ میشد...باردار نمیشد......زندایی شوهرش تو دوران بارداری با شوهر ایشون بوده.....استغفراله من میگم نکنه بچه ی زنداییش از شوهر اسیه.......بنده خدا دایی شوهرش که میره جاده شب بیداری میکشه....اگه یک صدم لحظه چشاش بیاد رودهم چپ میکنه.....بنده خدا راننده ها رو یک تار مو میرن ومیان....مخصوصا موقع برف وبارون ویخبندان...هر آن ممکنه جونشونو از دست بدن.......بعد خانوم ایشون..از غیبت شوهرش سوداستفاده میکنه و بهش خیانت میکنه.........خدا رحم کنه

اره دقیقا از اولم مشکل داشت بیچارهولی شوهر حرومیش میتونست که طلاقش بده یا حاملش نکنه

یعنی قصد داره به زندگیه ادامه بده که به زن دایی گفته پاتو از زندگیم نکشی بیرون فلان میکنم بهمان میکنم. که اوناهم یه مدت سرش شیره می مالونن به غلط کردن می افتن دوباره روز از نو

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
عزیزم مردا زرنگن....مردا گرگن.....هیچ مردی نمیاد بگه بیامن میخوام طلاقت بدم برم پی عیاشی.....بنده خد ...

اره گلم حرفات کاملا درسته وقتی یه شناختایی نسبت به شوهرش داشته بچه اوردن اشتباهه طفلک چه گناهی کرده باید بی پدر یا زیر دست یه پدر کثافت بزرگ بشه.

منم همینو گفتم گفتم اگه بچه برا شوهر استارتر باشه چون هردو زنا کردن حکم هردو سنگسار یا اعدامه.

اره الان بد به حال اسی و شوهر زندایی😓بیچاره ها خدا به دلاشون صبر بده

کردستان✌🏼🕊️
یعنی قصد داره به زندگیه ادامه بده که به زن دایی گفته پاتو از زندگیم نکشی بیرون فلان میکنم بهمان میکن ...

تو تاپیک خودش که دیشب ترکید انگاری طلاق براش سخت بود نمیدونم

ماهم گفتیم باید رسواشون کنی ادم خیانت کار باید همه بشناسنش خودتم طلاق نگیری هرروز میمیری نزار بچت با این پدر بزرگ شه

کردستان✌🏼🕊️
تو تاپیک خودش که دیشب ترکید انگاری طلاق براش سخت بود نمیدونمماهم گفتیم باید رسواشون کنی ادم خیانت کا ...

از تهدید زن دایی مشخصه قصد نداره کاری جدی بکنه

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
فهمیده بوده کسافت اشغال خیلی اذیتش میکرده برو تاپیکاشو بخون خیرندیده روز خوش برا زنش نذاشته بوده اله ...

والا بنظرم بره یه روز ک باهم قرار داشتن دو نفر برداره ببره بعنوان شاهد اینارو بکشونه دادگاه جرم اینا ک زنای محصنه هست و اعدام شر این دوتا لجن از سر همه کم کنه

والا بنظرم بره یه روز ک باهم قرار داشتن دو نفر برداره ببره بعنوان شاهد اینارو بکشونه دادگاه جرم اینا ...

تو شرایطش ک خدایی نکرده قرار بگیریم نمیتونیم درست تصمیم بگیریم