یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره دقیقا از اولم مشکل داشت بیچارهولی شوهر حرومیش میتونست که طلاقش بده یا حاملش نکنه
عزیزم مردا زرنگن....مردا گرگن.....هیچ مردی نمیاد بگه بیامن میخوام طلاقت بدم برم پی عیاشی.....بنده خدا ی جا گفته بود گذشته ی شوهرم افتضاحه......پس ی شناختی از شوهرش داشته.....خودش باید زرنگ میشد...باردار نمیشد......زندایی شوهرش تو دوران بارداری با شوهر ایشون بوده.....استغفراله من میگم نکنه بچه ی زنداییش از شوهر اسیه.......بنده خدا دایی شوهرش که میره جاده شب بیداری میکشه....اگه یک صدم لحظه چشاش بیاد رودهم چپ میکنه.....بنده خدا راننده ها رو یک تار مو میرن ومیان....مخصوصا موقع برف وبارون ویخبندان...هر آن ممکنه جونشونو از دست بدن.......بعد خانوم ایشون..از غیبت شوهرش سوداستفاده میکنه و بهش خیانت میکنه.........خدا رحم کنه
اره دقیقا از اولم مشکل داشت بیچارهولی شوهر حرومیش میتونست که طلاقش بده یا حاملش نکنه
یعنی قصد داره به زندگیه ادامه بده که به زن دایی گفته پاتو از زندگیم نکشی بیرون فلان میکنم بهمان میکنم. که اوناهم یه مدت سرش شیره می مالونن به غلط کردن می افتن دوباره روز از نو
فهمیده بوده کسافت اشغال خیلی اذیتش میکرده برو تاپیکاشو بخون خیرندیده روز خوش برا زنش نذاشته بوده اله ...
والا بنظرم بره یه روز ک باهم قرار داشتن دو نفر برداره ببره بعنوان شاهد اینارو بکشونه دادگاه جرم اینا ک زنای محصنه هست و اعدام شر این دوتا لجن از سر همه کم کنه