2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم تا حد زیادی خیانت ها به کارما ربط داره 

یه خانومی می‌گفت اگر دل کسی رو بلرزونی با ظاهرت یا حرکاتت بعداً دل همسرت یا عزیزانت یا خودت رو میلرزونن و بهت برمیگرده 

قانون دوم نیوتن هم هست ،نمیدونم 

یعنی واقعاً از این می‌ترسه آدم 

بعضی اوقات فکر میکنم مثلا جلوی موهام بیرون باشه هم دل کسی میلرزه واقعاً؟

یه خانم همکار داشتم که جذاب بود...خاطرخواه زیاد داشت...ازدواج کرد با یه پسری که واقعا جذابیت ظاهری ...

وای شوهر منم تیپ و ظاهر عالیه جدیدا رفته اسنپ خیلی میترسم میشناسمش که خیلنت کار نیس خودشم هزاربار قسم خورده خیانت نمیکنم حتی گفت میخای حق طلاقت بدم که دست از سرم برداری آخه خیلی خواب پریشون میبینم روانی شدم منم میگفتم کاش شوهرم زشت بود ولی انگار فرقی نداره

وای شوهر منم تیپ و ظاهر عالیه جدیدا رفته اسنپ خیلی میترسم میشناسمش که خیلنت کار نیس خودشم هزاربار قس ...

بله فرقی نداره 

خواهرانه بگم بهتون که حساسش نکن

میگه خیانت نمیکنم اعتماد کن 

بهش  تلقین نکن که اون فقط زمینه خیانت را داره ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

توی وجود هر کسی یکسری گرایشات هست که اگر به درستی مدیریت نشه باعث نابودی میشه . مثل کلی وسایل خطرناک که دوربرمون هست که اگر درست استفاده نشن باعث خسارت میشه مثل چاقو برق گاز شیشه ...

و شیطان دقیقا میاد از همین مورد سواستفاده میکنه، در واقع شیطان فقط پیشنهاد دهنده اس و هیچکس رو مجبور به کاری نمیکنه.

و تنها راه مدیریت این حس درونی افزایش تقوی هست که اونم باز خدا کسی رو مجبور به دینداری نمیکنه و یک حس گرایش به خدا در همه وجود داره

پس هم خدا و هم شیطان هر دو دارن به انسان در هر لحظه پیشنهاد میدن و اونی که انتخاب میکنه ما هستیم

خوشگل بوده؟؟ تو چت بهم چی میگفتن

خوشکلیش نمیدونم. حرفا زشت. مرده به زنه میگفت میخام مثل قبل فلان کارت بکنم. فلان پوزیشنی که زمان حاملگیت زدم

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
بله فرقی نداره خواهرانه بگم بهتون که حساسش نکنمیگه خیانت نمیکنم اعتماد کن بهش تلقین نکن که اون فقط ...

میدونم کارم اشتباهه ولی الان که باردارم حالم یه جوریه

بیچاره گف امضا میکنم اگه خیانت کردم یا چیزی دیدی دست و پام رو قطع کنن .خونه و ماشینم زد به نامم که دلم قرص باشه ولی من گاهی روانی ام آخه تیپ میزنه یهو میگم نکنه دخترا برن رو مخش