2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 25891 بازدید | 530 پست
قطعا همین اتفاق میوفته اگه بمونم قطعا .. من خیلی سعی کردم درستش کنم تغییرش بدم سعی کردم احترام یادش ...

تا حالا یک مورد هم پیدا نشده کسی بتونه شخصیت یک آدم دیگه رو عوض کنه! پس شانست برای داشتن زندگی با یک آدم درست و حسابی رو به این امید از دست نده... ما فقط یکبار زندگی میکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم درسته که بد جوابتو داده ولی یه چیزی هم هست که مردا زیاد خوششون نمیاد اینقدر پیگیرشون بشی ...

اخه از دیشب که یهو رفتارش تغییر کرد دگ ازش هیچ خبری نداشتم نگران شده بودم واقعا 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
ببین عزیزم درسته که بد جوابتو داده ولی یه چیزی هم هست که مردا زیاد خوششون نمیاد اینقدر پیگیرشون بشی ...

اتفاقااااااا اتفاقااااا ادمی ک بخادت، ادمی ک دوست داشته باشه، ادمی ک عاشقت باشه هزاران هزاربار هم روزانه زنگش بزنی پیامش بدی ن تنها بدش نمیاد بلکههههه سرذوقم میاد چرااا چون ب این نتیجه میرسه یکی همش ب یادمه به فکرمه نگرانمه این خودش ی ذوقهههه. بعدم هیچوقت یه ادم سالم تو دوران عقدش ب زنش این حرفا رو نمیزنه. 

تا حالا یک مورد هم پیدا نشده کسی بتونه شخصیت یک آدم دیگه رو عوض کنه! پس شانست برای داشتن زندگی با یک ...

چه ساده بودم که فکر میکردم میتونم 

کاش با اولین خیانت و دروغ و دست بلند کردناش میزاشتم میرفتم البته وقتی ام گند کاریش رو می‌شد و میرفتم دست میزاشت رو نقطه ضعفام برم میگردوند😭

حیف تو نیست آخه به آین جذابی با این مرتیکه ازدواج کردی

حیف اون همه مهربونی و کوتاه اومدن و ساختن و سوختنام 💔

تو چه نازی😑❤بهت بگم کهههه خودتو حروم این زشتوکه نکن سرجدتتتتتتتتتت

ناز ؟ حالم از خودم بهم میخوره 

شاید باور نکنی ولی حس می‌کنم زششششت ترین و بد ترکیب ترین و بد اخلاق ترین دختر دنیام 

و همه این حسارو مدیون اون اشغالم از بس که همیشه بهم حس ناکافی بودن داد 

حیف اون همه مهربونی و کوتاه اومدن و ساختن و سوختنام 💔

هیچی تو این دنیا مهم تر از خودت نیست هیچی 

مگه از زیبایی چی کم داری من که چهرتو فقط دیدم 

از رفتارات هم مشخصه روح بزرگی داری حیفی برا آین آدم این آدم یکی مثل خودشو میخاد..

چرا میخوای خودتو حیف کنی تو این زندگی با این مرتیکه 

چه ساده بودم که فکر میکردم میتونم کاش با اولین خیانت و دروغ و دست بلند کردناش میزاشتم میرفتم البته و ...

خیلیامون یه زمانی این راه اشتباهو رفتیم این از ذات خوب خودمونه... اما مهم اینه که ادامه ندی و بفهمی که مجبور نیستی توی مسیر غلط بمونی... 

شاید خیلیامون این فرصت رو نداشتیم که کسی راهنماییمون کنه که بگه اینش رایط عادی نیست

که نباید بسوزی و بسازی 

که سخته ولی مرگ یکبار شیون یکبار

باید این دندون لق رو بکنی بندازی دور