2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 41163 بازدید | 632 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لعنت به من که تاحالا جواب هیچچچچچچچ کدوم از بی احترامیای خودشو خانوادشو ندادم و همیشه ی خدا سکوت کرد ...

از طرف منم لعنت بهتتتت لعنت ب زبون بستت ک میزاری اون بی همع کس اونجوری بگگگگگگگگگگگگه باپرت میشه از حرس گریم گرفته

خیلی سختتتته من با همه چیه این اشغال سااااختم معتاد به گل بود گرفتنش بردن کمپ منتظرش موندم برگرده زم ...

هنوزم دیر نشده بخدا پدرتو درمیارررررها حالا ما هی بگیم بخدا ما تجربه داریممممممممم

تو شمال کیس جدید پیدا کرده

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐  https://abzarek.ir/service-p/msg/1740613