2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 26110 بازدید | 531 پست

واقعا دراومده بهت گفته بیشرف. فلان بیسان من با خوندن پیاماش تپش قلبم رفته بالا. ادم جبهه گیری نیستم تو همسن منی. منم عقد هستم ولی ولله اگه ی بار نامزدم ب خودش اجازه داده باشه بخاد یک صدم ای حرفا رو بزنه بهم. ارزش خودتو پایین نیار این ادم ادم درستی نیست ایندتو خراب نکن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا دراومده بهت گفته بیشرف. فلان بیسان من با خوندن پیاماش تپش قلبم رفته بالا. ادم جبهه گیری نیستم ...

فکر کن من چه حالی میشم موقع خوندن این پیاما 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
چرا انقدر پیام میدی زنگ میزنی از پیاماش متوجه شدم خسته شده از زنگ و پیاماتبابا بذارید اونا دنبال شما ...

چون فکرم مونده بود پیشش از شب قبل که یهو وسط چت قاطی کرد و موودش عوض شد 

یعنی نشستی تاپیک زدی و عکس زشت ترین فحشهایی رو که میشه آدم به ناموسش بده زدی؟خب جدا شود تا عقدی. مهر ...

اون اگه ناموس حالیش بود .. 

خدا لعنتش کنه 

فکر کن من چه حالی میشم موقع خوندن این پیاما

من ی نامزد اینجوری قبل نامزد الانم همین مدل داشتم خیلیم دوسش داشتم میدونسمم دارم ب بیراهه میرم ولی انگار کاری از دستم نمیومد دوس داشتم هرچی اون بگه بشه اونم هییی پروتر از قبل میشد ولی به همش زدم و اللن خدامو هزارمرتبه شکر میکنم ک اون ادم تموم شد و از زندگیم رفتتتتتت. خواهرانه بهت میگم این ادم اصلا ادم درستی نیست امیدوارم زندگیت خوب پیش بره ولی درست و بادرایت پیش برو فردا خدایی ناکرده با یه بچه زیر بغل بخای برگردی خونه بابات

مامان من روانشناسی خونده😂😵‍💫فق جونتو بردار فراررر کنمامانم میگه رابطه ای که ی کو۰ولوش حتی میلنگید ...

هوووووم‌:)))) میدونم باید جدا شم ولی میدونی دلم اصلا نمیخواست آخره اون همه سوختن و ساختنام جدایی بشه میدونی ؟ 🫠 ( الان اینجوری میگم فکر میکنی دارم بزرگش می‌کنم لفظ میام ) ولی واقعااااا به معنای واقعی کلمه من به پای این آدم موندم و ساختم و سوختم تو بدترین شرایط های ممکنش 

هوووووم‌:)))) میدونم باید جدا شم ولی میدونی دلم اصلا نمیخواست آخره اون همه سوختن و ساختنام جدایی بشه ...

عزیزم اگ خواهرم بودی انقد فکشت میدادم و سرزنشت میکردم

که قطعا یاقهر میکردی کلا یا دلت میشکست

ولی الان ی غریبم و قطعا دلت میشکنه

بمون تو اون زندگی دوباره بسوز و بساز و زندگیتو تباه کن❤️‍🩹

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
من ی نامزد اینجوری قبل نامزد الانم همین مدل داشتم خیلیم دوسش داشتم میدونسمم دارم ب بیراهه میرم ولی ا ...

قطعا همین اتفاق میوفته اگه بمونم قطعا .. 

من خیلی سعی کردم درستش کنم تغییرش بدم سعی کردم احترام یادش بدم مهربونی یادش بدم اختلالات روحیشو درک و درمان کنم ولی نشششششد😭😭

قطعا همین اتفاق میوفته اگه بمونم قطعا .. من خیلی سعی کردم درستش کنم تغییرش بدم سعی کردم احترام یادش ...

نمیشهههه اصلاااا نمیشه 

منم خیلی خاستم خیلییییی ولی هییی به یه تومار حرف و حدیث روبه رو شدم تو نمیتونی عوضش کنی اصلن و ابدا. من میتونم درکت کنم چون تو همچین قضیه ای خودمم زیاد مورد تشنج طرفم قرار گرفتم. هرچی تو کوتاه بیای اون خودشو بالاتر میگیره. الان ای حرفا میزنه از سر نمیدونم هرچی مثال بارزش خیانت. فردا دستش روت بلند میشه. بعدم هزارتای کار دیگه. خودتو بکش بیرون از این ادم سمی. میتونم عکستون رو ببینم خیلی کنجکاو شدم ببینم این ادم ایا قیافه ی ایطو حرف زدنایی رو هم داره یا فقط بلغور میکنه

نمیشهههه اصلاااا نمیشه منم خیلی خاستم خیلییییی ولی هییی به یه تومار حرف و حدیث روبه رو شدم تو نمیتون ...

آنلاین شدی کامنت بزار عکس و بزارم